2777
2789

قرآن

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بجز قرآن 

نداریم

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

قرآن و تفسیر قرآن( کتاب المیزان) علامه طباطبایی...

حتی تفسیر هم لازم نیست

معنی آیه ها رو بخونی کافیه

نهج البلاغه

کتاب کیمیای محبت درباره شیخ رجبعلی خیاط هم معرفت انسان رو بالا میبره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

جواب این سوالت واقعا سخته ولی در درجه ای اول میگن از محرمات دوری کن مخصوصا دوری از مال حرام وشبهه ناک وبه واجبات عمل کن مخصوصا نماز اول وقت  اینجوری نصف بیشتر راهو رفتی البته انجام مستحبات تا اونجا که ممکنه ودوری از مکروهات هم کمک کننده هستش اگه منظورت رسیدن به درجات عالیه که باید یه استاد داشته باشی دیگه کتابی که بتونه جامعو کامل باشه بنظرم سخت گیر بیاد 

غیر از قرآن فراز های کتاب صحیفه سجادیه خیلی عالیه عزیزم همینطور کتاب نهج البلاغه از امام علی علیه السلام

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
غیر از قرآن فراز های کتاب صحیفه سجادیه خیلی عالیه عزیزم همینطور کتاب نهج البلاغه از امام علی علیه ال ...

اتفاقا نهج البلاغه رو شروع کردم خوندم ،دیدم هیچی متوجه نمیشم 🤕🤕

جواب این سوالت واقعا سخته ولی در درجه ای اول میگن از محرمات دوری کن مخصوصا دوری از مال حرام وشبهه نا ...

آره منظورم رسیدن به درجات عالی و مسلمان واقعی شدنه.. من نمازمو میخونم و تلاشمو میکنم که از محرمات دوری کنم،یعنی در رعایت احکام اسلام حرفی ندارم،ولی بعضی اوقات حس میکنم از خدا دور شدم،نسبت به آیندم نگرانم ،نا امیدم از زندگی،خب یه مسلمون واقعی هیچوقت اجازه نمیده این حالات بهش مسلط بشه...

از این نظر میگم