2777
2789
عنوان

قهر پدرشوهر

274 بازدید | 20 پست

جونم براتون بگه نزدیکه ۲ساله باهامون  قهره رفت امد نمیکنه،علتش این بود ک زمینی ک بهمون داد رو خواستیم بفروشیم بریم جای دیگه ولی اون مخالف بود،

ولی من بعنوان عروس اصلا راضی ب کینه کدورتها نیستم

پدرشوهرم رو بخام توصیف کنم ی ادم با رفتارهای نامتعادلانه،ولی خب همسرم از این قضیه ناراحت میگه خیلی غم بزرگیه ک پدر ادم بخاد چندسال با بچه خودش قهر بمونه،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم زنگ نمی زدم چون با شناختی که از پدرشوهر خودم دارم می دونم قطعا بازم نمیاد

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
شاید منتظره پسرش یا عروسش براش زنگ بزنه بتظرم زنگ بزن تا کی میخواید قهر باشید شوهرت گناه داره

عزیزم ما باهاش قهر نکردیم خودش کرده بریده دوخته 

تهمت زده فحاشی کرده،تازه شوهرم من با این حساب چندباری رفتیم خونشون،ولی در کل پدرشوهرم ادم سنگدلیه بی احساس

خیلی ادم با بچش دوسال قهر بمونه 

شوهرمم ته دلش دوسشداره ولی خب انقدرام ب پدرش علاقه مند نیست خیلی اذیتش کرده

من بودم غذا از بیرون می‌گرفتم یا درست میکردم شوهررو بر می داشتم می‌رفتیم خونشون تا پدرو پسر آشتی کنن ،مهم نبود پدرش پشتم چیا گفته ،چون شوهرت دلش گرفته تو خلوتش شما رو مقصر می‌دونه اگه نری دلجویی هی بهت میگه عذاب وجدان میگیری اگه شوهرت با این قهر موافق بود اون یه حرفی نمیرفتی.

من باشم کسی رو که به خونوادم بی احترامی کنه و تهمت بزنه محل سگ بهش نمیدم.... البته با سیاست میرن جلو اصلا گله و شکایت نمیکنم پیش کسی.... خودمو میزنم به اون راه دخالت نمیکنم 

یعنی چی از چشم خونوادت میبینن؟؟ کسی که انقدر بیشخصیته همون بهتر که شرش از زندگیم کم باشه

من بودم غذا از بیرون می‌گرفتم یا درست میکردم شوهررو بر می داشتم می‌رفتیم خونشون تا پدرو پسر آشتی کنن ...

نه عزیزم اصلا شوهرم منو مقصر نمیدونه

اون بهم گفته هرجور خودت میدونی تصمیم بگیر 

ینی در واقع پدرشوهرم اشتباه کرده 

ما مقصر نبودیم

درسته ک دلش پدر مادرشو میخاد ولی خب خودشم میدونه ودرش کم بهش بدی نکرده،خورهرشوهرامم ب هوایی پدرشون دوساله با شوهرم قطع رابطه کردن