تیام۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 98 عنوان دورویی 51 بازدید | 8 پست سلام دوستان یه راهنمایی میخوام.ماچندتاهمسایه هستیم رابطه دوستانه خوبی داشتیم یه موردپیش اومدکه یکم کدورت ایجادشد.دوتاشون همش به من میگفتن مابافلانی دیگه رفت وآمدنداریم فلانی اینجوری اونجوریه.من قبلآخیلی بااون همسایه مون رفت وآمدداشتم اماالان کلآکمیرم.درضمن همسرامون باهم دوستن همین دیروزمیگن مادیگه خونش نمیریم.اماازبعدازظهرتاساعت۱۰ونیم شب اونجابودن.صبح هم صداشون اومدرفتن اونجابه نظرتون چطوربایدباهاشون رفتارکنم. 1402/02/10 | 10:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیام۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 98 واقعآمنم دیگه توبه کردم ازاینجابرم باهمسایه جماعت حتی سلام هم نکنم
بهاراقامون عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 3607 من ازدست همسایه هام دلم میخوادسربذارم به بیابون،،ولکن ارتباطتتوقطع کن راحت بشی
تیام۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 98 آره به خدا.آخه واقعآبراشون بدنبودم.به خداازصبح تاشب روسرمون کشتی میگیرن اصلآکارشون ندارم.سبزی پاک کردناشون ترشی گرفتناشون همه بهشون کمک کردم.الان ازخودم بدم میاد
naarrii عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 45 رابطه با همسایه فقط در حد سلام علیک صمیمی تر که بشین ناخودآگاه شروع میکنید جزئیات زندگیو میگید باعث میشید زندگیتمن بیوفته سر زبونشون برا همه هم تعریف میکنن
naarrii عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 45 آره به خدا.آخه واقعآبراشون بدنبودم.به خداازصبح تاشب روسرمون کشتی میگیرن اصلآکارشون ندارم.سبزی پاک کر ... خودت بهشون رو دادی که اینجوری کنن نباید اینقد صمبمی میشدی