2821
2789
عنوان

دادگاه و قاضی

344 بازدید | 26 پست

من چند ماه پیش واسه اینکه برادرم رفته بود شرکت هرمی گلدکوئست ،رفتیم پیش پلیس و ازشون شکایت کردیم بعد پرونده رفت دادسرا،دو هفته طول کشید،اخر سر انقدر دادگاه پیگیری کردم پرونده بعد از دو هفته رد شد،قاضی هم ۱۰ روز مهلت داد که من اعتراض بزنم،نمیدونم چرا پرونده رو رد کرد،منم مدرک جدیدی نداشتم که اعتراض بزنم،بعد پرونده بسته شد و ما یک شکایت دیگه کردیم که نتیجه نداد.یعنی اگه اعتراض میزدم چی میشد؟

مگه برادر بره شرکت هرمی برای خواهر حق شکایت ایجاد میشه؟!

نمیدونم خودش رو انجا زندونی کردند چجوری بیاد ازشون شکایت کنه؟خودم رفتم ازشون شکایت کردم که نتیجه نداد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفرستادن دوباره بررسی میشد 

آخه پلیس پرونده رو داد خودم گفت حضوری ببر کارت رو راه میندازن،گفت اگه اینجا سیستمی بفرستیم دو هفته طول میکشه بره شعبه‌.حضوری ام بردم اینجوری شد

وا چرا.منمـمیگفت ها ولی الان عصبیه بنظرتون مال اونه

الان همسرتون از اون شرکت اومده بیرون؟شاید یِ بخشی از اعصبانیت همسرتون واسه همون شرکت کلاهبرداری هست،خب این چیزا رو ادم تاثیر منفی میذاره دیگه.

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز