2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون طلا و‌پول چون سلیقه ها فرق داره و ادم نمیدونه اون معلم چی احتیاج داره و چی داره چی نداره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

همون طلا و‌پول چون سلیقه ها فرق داره و ادم نمیدونه اون معلم چی احتیاج داره و چی داره چی نداره

امضات   

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

سال های قبل نماینده های کلاس گروه میزدن و هرکی هرچقد خواست میداد و ‌کارت هدیه و گل میگرفتن برا معلم

امسال یه خانم پاچه خوار سلیطه نماینده شده که پسرم میگه مامان پسرش شاگرد بی ادب و تنبل کلاسه...ولی این خانم یه جوری با آدم صحبت میکنه و از خودش تعریف میکنه که بیا و ببین...

چند روز بود منتظر بودم گروهی زده بشه برای روز معلم‌.‌...دیدم خبری نشد خودم تصمیم داشتم مبلغی رو توو پاکت بزارم با یه شاخه گل بدم پسرم ببره‌‌‌...که چند شب پیش از صبح دکتر بودم۶ عصر اومدم خونه حالم خوب نبود خوابیدم یهو با صدای زنگ گوشی بیدار شدم دیدم نماینده کلاسه بعد سلام احوال پرسی برگشت گفت برا روز معلم میخوایم کارت هدیه بگیریم شما بایدددد ۲۰۰ هزارتا امشب برا من کارت به کارت کنین! منم از لحن صحبتش خوشم نیومد گفتم مگه اجباری در کارِ باید میگین! گفت بچت نمیخوادکیک بخوره! من اسم اونایی که ندن رو مینویسم روز جشنم به بچشون خوراکی نمیدم درس بگیرن!

گفتم منظورتون چیه بعد برگشت گفت میخوایم کیک و گل و ساندویچ تهیه کنیم یعنی از اول مث آدم توضیح نداد ... بعدش گفتم مشکلی نیس تابع جمع ام براش واریز کردم

رفته چندتاام گذاشته روش به گوش معلم رسونده ساعت ۱۱ شب بود دیدم معلم زنگ زده! حالا خانم بهش برخورده گفته پول همرو برگردونین من کادو روز معلم نمیخوام! این وسط من شدم آدم بده!

😐😐۲۰۰ هزار پول یه سوپری رفتن یک روزِ پسرمه...چه ارزشی داره که اعصاب همرو به هم ریختن هرچی ام میگم این خانم دو رو دروغگوِ لحن صحبتش بد بود مگه کسی باور میکنه! برا پسرم اینهمه زحمت کشیدم شاگرد نمونس از بعد این موضوع میدونم حقشو ضایع میکنن‌...

هیشکی که اون ۲۰۰ تومنشو پس نمیگیره...خرید کیک و ساندویچ و...کنسل کردن اگه اینا بود دوسه میلیون خرج اینا میشد ۵.۶ م کارت هدیه برا معلم... بچه هاام دورهمی بهشون خوش میگذشت ...ولی حالا ۹ میلیون با کلی اعصاب خوردی و اینکه اره من نخواستم و فلان میزاره توو جیبش

💕

برا شب یلداام نفری ۵۰ گرفتن و جشنی نگرفتن...مث این که یه عده رفتن اعتراض کردن که اون ۵۰ تومن چیشد حالا به جای اینکه پولو بده بچه ها بیارن...پیام گذاشته توو گروه هرکی پول داده بیاد از معاون تحویل بگیره!

برا هرکارنامه دادنم نفری ۳۰۰ گرفتن دوبار...

هر چند روزم برا یه چی پول میخوان....مثلا مدرسه دولتیه! اصلا پولش به کنار مهم نیس...ولی مثلا تحصیل کردن ولی فقط اینو بلدن ببینن یکی آرومه با احترام حرف میزنه....سوارش بشن

💕