2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 40 پست
اهان من نمیدونستم آخه چرا باید سقط کنن بچه رو توکه هدفت اینه بچه دارشی

ن برای سقط کردن نیس

برای اینه ک تخمدانات فعال بشه برای باروری

برای درمان تخمدان پلی کیستیک 

برای افزایش توانایی باروری در خانوم

رشد فولیکول و ...

اره ویتا ساینه ینی دلمو خوش نکنم؟ برعکس میدونی فرداهم وقت بادکش دارم هم وقت لیزر واقعانمدونم ال ...

نه چرا دل خوش نکنی

فردا رو نرو اصلا

امروز برو دوسه تا مدیکور بخر بزار ادرارت غلیظ شه ظهر برن

یکیشم صبح

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا دل خوش نکنی فردا رو نرو اصلا امروز برو دوسه تا مدیکور بخر بزار ادرارت غلیظ شه ظهر برن یکیش ...

فردا صبح دوباره مدیکور بزنم؟

وای ینی میشه واقعا

بخدا انقد شوکه شدم حتی گریم نمیاد

حتی نمدونم خوشحال باشم یا ناراحت ک هاله افتاده و معلوم نیس

ولی ب جان خودم از جلو قشنننگ دیده میشه هالش

رو دسته مبله

من واستادم داشتم از جلوش رد میشدم میبینمش

فردا صبح دوباره مدیکور بزنم؟ وای ینی میشه واقعا بخدا انقد شوکه شدم حتی گریم نمیاد حتی نمدونم خوشح ...

میدونم چی میگی

بیبی چکای منو ببین اولش توعکس اصلا دیده نمیشه

توواقعیت هم خیلی محو بود

شب یکی‌بزن حتما

من روزی سه تا میزدم پررنگ تر میشد🥹😂

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....
میدونم چی میگی بیبی چکای منو ببین اولش توعکس اصلا دیده نمیشه توواقعیت هم خیلی محو بود شب یکی‌بزن ...

الهی دورت بگردم

مبارکت باشه

چقد امضات حرف دله برای من

الهی ب سلامتی بغل بگیریش

اره همینکارو میکنم

دعاکن منم بیام مث تو تیکر بزنم😍😭❤️

الهی دورت بگردم مبارکت باشه چقد امضات حرف دله برای من الهی ب سلامتی بغل بگیریش اره همینکارو میکن ...

ایشالا از فردا تیکرتو میزنی عزیزم مبارکه مامان شدنت

زود ازمایش نده بیبی من از تو پررنگ تر بود بتام شد ۲۱

یکم صبر کن

ایشالا از فردا تیکرتو میزنی عزیزم مبارکه مامان شدنت زود ازمایش نده بیبی من از تو پررنگ تر بود بتام ...

باشه عزیزم

دستت دردنکنه ک جواب دادی یکم اروم تر شدم

رفتم دوتامدیکور گرفتم دیگه تاببینم خداچی میخواد

دعاکن ان شالله

توهم ان شالله نینی تو سالم و صالح بغل بگیری

باشه عزیزم دستت دردنکنه ک جواب دادی یکم اروم تر شدم رفتم دوتامدیکور گرفتم دیگه تاببینم خداچی میخوا ...

فداتشم 

وقتی بیبی زدی تاپیک بزار 

سلام عزیزم احتمالا باردار هستین مشخص نیست ولی برای اینکه مطمئن بشین آزمایش بتا الایزا بدین که خیلی د ...

فردا وقت گرفتم برا دکتر که برم برام ازمایش بنویسه

ان شالله که باشم

برام دعاکن عزیزدلم

چن روز دیگه تولدهمسرمه

امروز ک از سرکاراومددل تودلم نبودبگم هاله افتاده

ولی باز گفتم بذارمطمئن بشم

برا کادوتولدش بهش بگم

اخه خیلی بچه دوست داره

دعاکن بتونم برا تولدش خبربارداریمو کادوبدم بهش یدم