2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو عکس دیده نمیشه ولی اگر هاله داره فردا دوباره بزن منم چندروز پیش مثل تو تاپیک بیبی چک زدم وهاله دا ...

میشه برامنم دعاکنی

الهی ب سلامت بغل بگیریش

مبارکت باشه عزیزم

چن روز عقب انداختی؟؟؟  یه سایه خیلییی کم میبینم

نزدیک ی هفته

ولی من هیچوقت پریودیام منظم نیس

این ماهم ک اصلا قرص نخوردم

ولی اگ بخواد منظم باشه نزدیک ی هفته

از نزدیک قشنگ هالش دیده میشه 

یه ربع صبرکن اگر رفته رفته پررنگتر شد مطمئن باش بارداری

طبق دفعه های قبل ک بیبی میزدم منفی بود

زدم رفتم درازکشیدم باگوشیم بازی کردم

شوهرم پیام داد تست چیشد

رفتم برش دارم ک بندازم دور

ی دفعه چشم افتاد ب هالش

انقد هول شدم نمدونم اصلا چیکاکنم و هست یا نه😭

ینی میشه واقعاباشه

فردا وقت بادکش گرفته بودم

گفتم قبلش بزنم

ک اگ نبود داروبخورم و برم بادکش

ینی نرم؟

اگه صورتیه و زیر ده دقه افتاده مبارکه❤️

جهت اطمینان دو روز دیگه دوباره بیبی بزن اگه پررنگ تر شده بود برو آزمایش

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
طبق دفعه های قبل ک بیبی میزدم منفی بود زدم رفتم درازکشیدم باگوشیم بازی کردم شوهرم پیام داد تست چیش ...

بادکش چیه؟ نمیدونم عزیزم دوس داری حامله باشی؟ من الان حاملم برااین بارداریم بیبی چک که زدم اولش اینجوری خیلی کمرنگ بود بعد پررنگ شد و فهمیدم حاملم

من هاله رومیبینم 

ویتاساین حساسیتش کمه یعنی اگه اران مدیکوربزنی پررنگ تر نشون میده

ویتاساین هاله الکی هم داره ها

مدیکور بخر اون پررنگ تر نشون میده الان

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....
بادکش چیه؟ نمیدونم عزیزم دوس داری حامله باشی؟ من الان حاملم برااین بارداریم بیبی چک که زدم اولش اینج ...

بادکش رحم و تخمدان و ....

اگ باردار باشم احتمال داره که بندازه بچه رو 

اره دوست دارم

۴ ساله اقدامم

من هاله رومیبینم  ویتاساین حساسیتش کمه یعنی اگه اران مدیکوربزنی پررنگ تر نشون میده ویتاساین ه ...

اره ویتا ساینه

ینی دلمو خوش نکنم؟

برعکس میدونی

فرداهم وقت بادکش دارم

هم وقت لیزر

واقعانمدونم الان باید چیکاکنم

برم ازمایش بدم

نرم؟

فرداهمه رو کنسل کنم؟نکنم؟