2777
2789
عنوان

زندگی در پشت قفس

134 بازدید | 2 پست

من به ژانر سریال های اخر الزمانی خیلی علاقه دارم اگه بخوام بهتون معرفی کنم مثلا the walking dead / the last of us
تو محیط این سریال ها خبری از قانون و زیر زره بین بودن و تبعیض و اختلاف طبقاتی نیست و سرنوشتمون صد درصد دست خومان هست
قانون و عرف و آداب و رسوم قدیمی و پوسیده زندگی ما رو محدود کرده. اکثر اوقات باید طوری زندگی یا رفتار کنیم که جامعه از ما توقع داره در غیر این صورت سرزنش یا مجازات می شیم. نمی تونیم اونجور که دلمون می خواد زندگی کنیم. جامعه بر اساس قانونی اداره میشه که ما درنگارش متنش دخالت نداشتیم وبه صورت آب خوردن توسط قدرتمندان نقض یا حتی تحریف و تفسیر میشه. اداب ورسوم فرهنگ مثل طناب دست و پا ما رو بسته اگه بهش پایبند باشیم انسان معمولی هستیم اگه نباشیم توسط دیگران طرد می شیم  تا حالا از خودمون نپرسیدیم که اگه روزی این زنجیرها رو باز کنیم زندگی چقدر زیبا تر میشه/ مثالی برای کل حرفم بزنم زندگی ما شبیه تنک ماهی هست که در ساحل دریا گذاشته شده . دریا رو از پشت تنک می بینیم وبه خودمون می قبولونیم که داریم زندگی و در دریا شنا می کنیم...

اخرین تاپیک من

قصد بی ادبی ندارم و از دماغ فیل نیافتادم و در جایگاهی نیستم که برای بقیه سخنرانی کنم اما خیلیا صحبت های منو درک نمی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.