2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من  لبم دو سی سی زدم یک سی سی بالا ی سی سی هم پایین ولی بعد ۲ سال تکون نخورده  خیلیم طبیعی ...

دکتری که مامان من میره میگه یک سی سی اول میزنم اگه خواستی یک ماه بعد بیا ترمیم کنم دوباره یه سی سی دیگه بزنم یک جا نمیزنم چون لب اردکی میشه خیلی دکتر معروفیه طبیعی کار میکنه کلا هرکی جاش ژل لب میزنه اصن معلوم نمیشه انگار لب خودشه

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 
اسمش چی بود ؟و هرسیسی چند؟؟؟

نمی‌دونم اسمش چی بود ولی هر سی سی ۱۱۰۰ بود و من دو سال پیش انجام دادم اصلا نرفته...هدفم ی سی سی بود بزنم اما دکتر گف من برات انجام‌نمیدم یک سی سی اصلا ژلی نیس بخوای بزنی جذب ک میشه می‌خوابه و نیاز ب ترمیم داره و انگار این ژل اولیه رو هزینه کردی اما نتیجه ای نمیبینی ..تو دلم میگفتم نگا نگا میخواد ازم‌پول بگیره 🤣ولی واااقعا خیلی ازش،ممنونم ماهر بود تو کارش ..

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
دکتری که مامان من میره میگه یک سی سی اول میزنم اگه خواستی یک ماه بعد بیا ترمیم کنم دوباره یه سی سی د ...

دیگ دکترش  نظرش اینجوریه اما من دیگ ن هزینه ترمیم دادم ن چیزی..طبیعی طبیعی هس 

این خوبه منم میخام ..دیگ آدم خیالش راحته

من چون نمیدونستم و هیچ‌گونه اطلاعی نداشتم فک میکردم میخواد سرم کلاه بزاره ...ببین دو سی سی دیگ نیمش هم جذب بشه میدونی بقیع ژل مونده ...ولی الان اینقد طبیعیه ک نگو هزینه ی  بار شد ..دوستام جای دیگ زده بودن منتها زود رف و هی هزینه کردن و ترمیم ...