2777
2789
عنوان

شوهر بد قلق

1695 بازدید | 45 پست

من خیلی مطالعه داشتم خیلی کتاب خوندم .همزمان مشاور هم رفتم 

اول به من گفتن دلیل بی توجهی و حمایت نکردن شوهرت اینه که باید بهش محبت کنی اقتدار بدی .من انجام دادم سه ماه .دیدم پررو تر شده .از نظر حمایت هم فرقی نکرده .قهر هم کردیم سر یه موضوعی آدمی که زود میومد قبلاً برای معذرت خواهی نیومد چند روز طول کشید .انگار مغرور شده بود .

بی توجهی هم می کنم و روند قبلی .تو دعوا میگه محبت نداره . و باز مثل همیشه بی حمایت ه .

اصلا انگار نه انگار تو فاز زن و خانواده نیست .تو هر جمعی مخصوصا خونه پدرش تو دور ترین نقطه از من می شینه و فقط بحث کار و کار و کار .تو خونه باز بهتره 😬

دیشب جاری به پای شوهرش بلند شد مادرشوهرم جوری با تحقیر به من نگاه کرد .تو دلم گفتم اگه به بلند شدن من ه که من چند ماه هم رعایت کردم این درست نمیشه .کاش راه حل من این بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر شوهرا هم فقط همینو بلدن که واسه عروسای مظلوم قیافه بگیرن ،باید بهش میگفتی قبل از این که برای پسرتون زن می‌گرفتین ،راه و رسم زندگی و زن داری رو یادش میدادین بعد واسه من قیافه می‌گرفتین 

مادر شوهرا هم فقط همینو بلدن که واسه عروسای مظلوم قیافه بگیرن ،باید بهش میگفتی قبل از این که برای پس ...

آره انگار من بلد نیستم ولی می دونن شوهرم نمی فهمه .چه بسا ضایع هم کنه

چه بدونم انگار نوعی احترامه 😕بگن فلانی با ادب ه احترام پسرمونو داره 

هعی ،لابد پای شوهرشو با شیر و گلاب هم میشوره ،نکنی از اینکارا ،اونی که یه خوبی رو نفهمه ،هزارومی رو هم‌نمیفهمه

قدرتمند از چه لحاظ

از نظر مالی ،تحصیلی ،شغلی ،بدون نیاز به توجه ،مردای زئوس از زن ضعیف بدشون میاد 

حالا شاید شوهرت زئوس نباشه ولی چندتا نشونه‌اش رو داره ،خودت بیشتر بخونی تایپش رو تشخیص میدی