2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ینی امروز نمیتونم بزنم ؟

نه.

من پسرمو بردم بهم گفتن روز تولدش بیا.

الان سامانه براش باز نمیشه که اطلاعات رو ثبت کنیم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
نه. من پسرمو بردم بهم گفتن روز تولدش بیا. الان سامانه براش باز نمیشه که اطلاعات رو ثبت کنیم

مرسی گلم خوب شدگفتی وگرنه الکی میرفتم ممنون راستی شماسنجش ثبت نام کردی؟ میگن امسال ثبت نامی شده

مرسی گلم خوب شدگفتی وگرنه الکی میرفتم ممنون راستی شماسنجش ثبت نام کردی؟ میگن امسال ثبت نامی شده

قربانت عزیزم.

نه سنجش رو مگه همون بهداشت انجام نمیده؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
قربانت عزیزم. نه سنجش رو مگه همون بهداشت انجام نمیده؟

ن من الان دوستمو دیدم گفت باید بری کافینت ۱۲۰ میگیرن بعد ادرس میدن میبری سنجش تااخر اردیبهشت گفت بیشتر وا نیست نمیدونم راست یا دروغشو گفت ثبت نام بچه ها هم ازاول خرداد گفت شناسنامه بچه باش پدرو مادر باکارت ملی روباید ببری کافینت بگی ثبت نام سنجش کلاس اولی

ن من الان دوستمو دیدم گفت باید بری کافینت ۱۲۰ میگیرن بعد ادرس میدن میبری سنجش تااخر اردیبهشت گفت بیش ...

عه ممنون. پس منم پرس و جو کنم ببینم اگه باید کاری انجام بدم زود برم دنبالش جا نمونم.

دستت درد نکنه عزیزم. مرسی

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز