2777
2789
عنوان

زشتی و خوشگلی

563 بازدید | 52 پست

بچه ها من مشکل شدید اعتماد به نفس دارم

خیلی اعتماد به نفسم پایینه یعنی این موضوع اطرافیانمم میدونن که با کوچک ترین حرف درمورد قیافم بهم میریزم و گریم میگیره

من دستیار پزشکم وقتی رفتم سر کار  تا حالا چند نفر بهم گفتن خوشگل و از قیافم تعریف کردن و حتی چندتا خاستگار داشتم 

ولی با خواهرم هر وقت که دعوام میشه بهم میگه زشت 

دیروز که باهم دعوا کرده بودیم بهم گفت زشتی و کسی نمیاد تورو بگیره

اخه خدایی واقعا درک نمیکنم که بقیه ازم تعریف کردن ولی خواهر خودم بهم میگه زشت و بیریخت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

لطفا واسه خوب شدن مامانم دعا کنید ممنون میشم😭💔

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

دعواست دیگه گلم حرفای توش رو نباید جدی گذفت

بعدم مگه به حرفه الان بگه زشتی زشت میشی بگه خوشگلی خوشگل میشی؟

زیبایی یه معیار شخصیه برای هرکس متفاوته و هرکسی به نوعی زیبایی خودش رو داره

راجب اعتماد بنفس اگاهی رو راجب خودت ببر بالا راجب قیافت و استایلت  وقتی خودت بدونی چه شکلی هستی و حتی اگر خدایی نکرده نقص ظاهریم داشته باشی و ازش اگاه باشی اگه کسی بهت بگه خوب میگی من اونو میدونم ولی مهم تر از اون اینه که خودتو با همون نقص و چیزایی که از خودت میدونی دوست داشته باشی چون همه مخلوقات خدا زیبان و اینکه حتی خوشگل ترین دخترای دنیام خو سلیقه همه نیستن چون زیبایی یک چیز نسبیه 

قربون خدا برم خلقت ادما رو جوری کرده که سلیقه ها متفاوته و هر ادمی میتونه تو سلیقه ی خیلیا خوشگل یا زشت باشه🤝

اعتماد ب نفست و گوشت رو تقویت کن ک اگه اگه کسی بهت چیزی گفت نشکنی.قرار نیست تا آخر عمر تعریف بشنوی و از تعریف بقیه از خوشحالی بال دربیاری

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋