2777
2789
عنوان

نماز صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 39 پست
اخه افتاب نزده و تو باد صبا هم نگاه کردم افتاب نزده بود 

خب دیگه پس ان شاالله قبوله، التماس دعا

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه میدونی ک اصلا مبنات افتاب روشنی نباشه اگه نمازت تااون زمان تموم شده قبوله

اره نمازمو زود تموم کردم فقط ترسم از یکم روشنیه هوا بود😔😔ترسیدم هوا که یکم روشن شده بود نمازم قبول نباشه

مرسی عزیزدلم 😍😘😘😘😘😘

خوشبحالت که انقد رو نماز صبحت دقیق و حساسی، برا منم دعا کن دیگه نماز صبحم قضا نشه دعا کن هر روز بتونم بیدار شم، خابم خیلی سنگینه پسرمم پنج سالشه از وقتی اومده خیلی دیر میخابه شبا برا همون همیشه نماز صبحم قضا میشه و خیلی ناراحتم بابتش امروز کلی تلاش کردم کلی سافت کوک کردم تونستم بیدار شم دعام کن هر روز مثل امروز بتونم بیدار شم و توفیق و اجازه ی خوندن نماز صبح بهم داده بشه و همیشه قضاشو با نماز ظهرم نخونم دیگه از خودم بدم میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

قبول باشه عزیزم إن شاءالله

خدا خیلی مهربونه

لطفا همگی برای ظهور آقامون دعا کنیم

الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

خوشبحالت که انقد رو نماز صبحت دقیق و حساسی، برا منم دعا کن دیگه نماز صبحم قضا نشه دعا کن هر روز بتون ...

عزیزدلم منم قبنا مثل تو بودم خوابم خیلی سنگین بود هر شب هم ساعت میزاشتم رو زنگ هم گوشیمو میزاشتم تا کم کم عادت کردم الانم شبایی که دیر میخوابم دوتا زنگ میزارم که یکیشون بیدارم کنه فدا گلم چقدر دلت پاکه الاهی به هرچی که میخوای برسی😍😘

عزیزدلم منم قبنا مثل تو بودم خوابم خیلی سنگین بود هر شب هم ساعت میزاشتم رو زنگ هم گوشیمو میزاشتم تا ...

هرچی ساعت کوک میکنم یا نمی شنوم یا خابالو می بندم میخابم صبح یادم می افته زنگ زد بستم خابیدم، خدا کمکم کنه، هفته ی پیش مشهد بودم پابوس آقا امام رضا برا نماز صبح میموندم حرم می خوندم انقد گریه کردم که توفیق بده هر روز بتونم برا نماز صبح بیدار شم، گفتم خودت کمکم کن من که هرکاری میکنم نمیتونم یه خط در میون بیدار میشم بقیه رو قضا میخونم هر روز، گفتم خیلی شرمندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرچی ساعت کوک میکنم یا نمی شنوم یا خابالو می بندم میخابم صبح یادم می افته زنگ زد بستم خابیدم، خدا کم ...

وای عزیزدلم تو چقدر دلت پاکه 😍الاهی خدا کمکت کنه بتونی هر روز صبح واسه نماز صبحت بلند بشی عزیزدلم 😍😍😍

وای عزیزدلم تو چقدر دلت پاکه 😍الاهی خدا کمکت کنه بتونی هر روز صبح واسه نماز صبحت بلند بشی عزیزدلم � ...

نه عزیزم کدوم دل پاکی، من یه بنده ی گناهکار و خطاکارم، رو سیاه و شرمندم، ممنونم از دعای خیرت ان شاالله که دیگه هیچوقت نمازام قضا نشه، الهی که هرچی از خدا میخای بهت بده و حاجت روا بشی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم کدوم دل پاکی، من یه بنده ی گناهکار و خطاکارم، رو سیاه و شرمندم، ممنونم از دعای خیرت ان شاال ...

عزیزم اینجوری نگو بخدا خیلی دلت پاکه که انقدر ناراحتی صبحا بلند نمیشی الاهی از این به بعد بتونی هر روز صبح از خواب بلند شی و نمازتو بخونی ولی منم یه زور مثل تو بودم میدونی خیلی خوابت سنگینه دوتا گوشی بزار رو زنگ یکیشو از خودت یکم دور کن که مجبور شی بلند شی خاموشش کنی اینجوری یادت میاد که نمازتو بخونی تا کم کم عادت کنی بخدا عادت کردی خودت دیگه بعضی از وقتا صبحا از خواب بلند میشی لازم نیست گوشیت زنگ بخوره من خودم یه مدت اینجوری بودم وقتی اذان میدادن همزمان انگار یکی میگفت بلند شو از خواب بلند میشدم مرسی عزیزدلم الاهی توام به هرچی که میخوای برسی عزیزم😍😘😘😘

عزیزم اینجوری نگو بخدا خیلی دلت پاکه که انقدر ناراحتی صبحا بلند نمیشی الاهی از این به بعد بتونی هر ر ...

ممنونم عزیزم آره همین کارارو میکنم ولی باز می بینی هر از گاهی....ممنونم از دعای خیرت عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40