2777
2789
عنوان

حقوق ۱۲میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 164 پست
نه عزیزم بعضی شهرها کمتر میخواد راستش من آخرین بار نگاه کردم در مجموع ۲۵۰ میخواست که نداشتیم اونم ...

یه دنیاااا ممنونم عزیزم😍من هیچ اطلاعاتی درموردش نداشتم

حتمامیرم بیشتردرموردش میخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین مسکن ملی رو ثبت نام کنیم  میشه عین ایرانخودرو  الان دولت پول نقد نداره  دنبال ...

قبول دارم عزیزم 

من خودم خیلی شاکی ام ولی چه میشه کرد

راستش ما سری اول مسکن مهر ثبت نام نکردیم گفتیم اصلا معلوم نیست این مسکن‌ها کی تحویل داده بشه ولی الان ما هنوز خونه نداریم و مسکن ملی،شهرمون شده یک وخورده ای میلیارد

ولی این ۲۵۰ یا ۳۰۰ رو یکدفعه نمیگیرن بستگی به پیشرفت کارشون داره مثلا برای فندانسیون با ۴۰ تا ۴۵ داد وقتی اسکلت بزن و... هر دفعه ۴۰ اینا باید بدی

چند سال هم طول میکشه ساختش که این ۲۵۰ تومن تقسیم میشه بین این چند سال

این همه توضیح دادم مثل ما نشید الان ما اگه مسکن مهر داشتیم خیلی خوب بود 

ولی بازم خودت تحقیق کن

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
طرفای دهکده المپیک یه شهرکی هست برای تفریح بچه پولداری تهرانیه  ویلا هست ۲۷ میلیارد الکی

اخه دهکده تا جندسال پیش هیچی نبود بیابون بود الانم نسبت به خیلی جاهای تهران هیچی نیست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من دخترم یبوست داره دکتر گفت گلابی بخوره میرم 4 تا گلابی برمیدارم میشه 40 تومن🤕

عزیزم برا یبوست الوبخارا هم خوبه خیس کن ناشتا بده با ابش بخوره  کاهو کنار غذاهاش بذار ابم در طول روز زیاد بده بهش اونروز به شوهرم میگفتم یادته قبلا خرید میکردیم با ۵۰ ۶۰ تومن چند نوع میوه میشد بخریم برا کل هفته حالا ۱۰۰ تومن دادیم یه هندونه و چنددونه سیب که بخدا فقط عذاب وجدان میگیری وافسردگی وقتی میری خرید..‌‌

الان با این وضعیت میخوای بسوزی و بسازی تا اخر عمر؟

الان قهرم خونه بابام البته به نیت قهر نیومدم 

صاحبخونه کثافتمون هی مشتری میاورد منم استرسی مشتری میاره جلو در بعدزنگ میزنه خبر میده دقیقا ۵ ساله ۵ تا خونه رفتیم همینه اوضاع 

من ۱۰۰ گرم طلامو دادم تواین زندگی رفت 

نزاشتن درس بخونم ۲۵ سالمه 

میدونم طلاقم بگیرم انقدر پدرمو درمیارن که مهریه رو اصلا بدم فقط فرار کنم 

الانشم خونه بابام اومدم با رضایت خودش 

بابای عوضیش همش اذیتم میکنه اونروز گفت دختر خودت بود هم خدایی دلت میومد با لحن خبلی بدی گفت دختر منو اصلاااااا با خودت یکی نکن 

بابام و مامانمم میگن طلاق رو فکرشم نکن 

منم هیجی ندارم هیچیییییی

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!