بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگیا خیلی سخت شدن گرونی وپول بی ارزش براما ششم ۱۲ تومن ریختن ازاین پول تا ۸ ینی دو روز بعدش فقط۸۰۰ تومن موند همش برا قسط و وام وتازه شهریه دانشگاه شوهرمم مونده خودمم میخاست برم خونه مامانم دیگه نمتونم باید صبر کنم تا ماه بعد ۱۴ تومن حقوق میگیره ولی بقدری بی ارزشه که خودمونم میمونیم چجور خرج کردیم که هیچی نشد ....
بله پارسال شش و نیم بود ما بچه نداریم واسه همون حقوقش کمتر از بقیه اس خدا ازشون نگذره کارگر همیشه ...
اخه حق اولادم عزیزم ۵۰۰ بیشتر نیست حتی پول پوشکشم نمیشه منم شوهرم الان کارگره ولی شرکت خصوصی کاش شوهرت یه جایی کار پیدا کنه با قانون کار حقوق بریزن اینجوری خیلی ظلمه
یه جای خیلی معمولی اطراف تهران تازه هرسال بجای ۵۰ تومن یا حتی ۱۰۰ تومن اضافه کردن ...
خدایا به دادمون برسیم این چه زندگیه
امروز من بیرون بودم کل مردم در مورد قیمتا حرف میزدن واقعا خسته کننده اس یه تومن دوتومن دیگه ارزش نداره انگار پول خورده دو نایلون دستت میگیری موجودیت ته میکشه اخر زمان شده