2777
2789
عنوان

حقوق ۱۲میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 164 پست
اره ی دونه بچه دارم  الان اپارتمان هم گرون عزیزم پایین تر از دومیلیارد نیست

خب شهر ها با هم فرق دارن 

من جنوبم 

از مرکز شهر ۲۰ کیلومتر فاصله داریم 

اینجا تو مجتمع مسکن مهر اینجور مجتمع ها هست 

ما چند ماهه خودمون خریدیم ۱۲۰۰ ولی الان همون بالای دو ملیارد پونصد شده 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قم بله ۶تومن ماهی قسط دارم 

اگ قسط نداشتین میگفتم بخابونین وام بگیرین ولی خب اینجور که گفتی دیگ فک کنم جای وام نداری فعلا.فقط پیشنهاد میکنم وام های کوچیک قرض الحسنه یا خونگی که سود ندارن برداری و باهاش طلای بدون اجرت خرد خرد بگیری همونا بعدا میشه سرمایه.کلا هرچی اضاف اوردی طلای بی اجرت بگیر.ان شاا...خدا کمک میکنه

یا خدا مگه کجا خونه میگیرین

یه جای خیلی معمولی 

اطراف تهران 

تازه هرسال بجای ۵۰ تومن یا حتی ۱۰۰ تومن اضافه کردن 

۳۰۰ تومن اضافه میشه به رهن 

پارسال ۳۰۰ نداشتیم با کلی التماس گفت باشه ۲۰۰ 

امسال شده ۷۰۰ شاخ دراوردم

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!

زندگیا خیلی سخت شدن گرونی وپول بی ارزش براما ششم ۱۲ تومن ریختن ازاین پول تا ۸ ینی دو روز بعدش فقط۸۰۰ تومن موند همش برا قسط و وام وتازه شهریه دانشگاه شوهرمم مونده خودمم میخاست برم خونه مامانم دیگه نمتونم باید صبر کنم تا ماه بعد ۱۴ تومن حقوق میگیره ولی بقدری بی ارزشه که خودمونم میمونیم چجور خرج کردیم که هیچی نشد ....

۱۵ ۲۰ میلیارد🙂💔 چقدر سخته مخصوصا برا جوونا

خیلی سخته خونه شده ارزو 

هرکی داره از،قبل داره 

ما هیشکی هم حمایتمون نمیکنه 

دیگه نمیکشم من ۵ ساله هرسال دارم جابجا میشم پدرم دراومده

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
بله پارسال شش و نیم بود ما بچه نداریم واسه همون حقوقش کمتر از بقیه اس خدا ازشون نگذره کارگر همیشه ...

اخه حق اولادم عزیزم ۵۰۰ بیشتر نیست حتی پول پوشکشم نمیشه منم شوهرم الان کارگره ولی شرکت خصوصی کاش شوهرت یه جایی کار پیدا کنه با قانون کار حقوق بریزن اینجوری خیلی ظلمه 

یه جای خیلی معمولی  اطراف تهران  تازه هرسال بجای ۵۰ تومن یا حتی ۱۰۰ تومن اضافه کردن  ...

خدایا به دادمون برسیم این چه زندگیه 

امروز من بیرون بودم کل مردم در مورد قیمتا حرف میزدن واقعا خسته کننده اس یه تومن دوتومن دیگه ارزش نداره انگار پول خورده دو نایلون دستت میگیری موجودیت ته میکشه اخر زمان شده