2777
2789
عنوان

هلوو بیدارا

52 بازدید | 6 پست

بچه ها من قرص واسه افسردگی و اعصاب مصرف میکنم از اونور مجبورم واسه کنکورم بخونم 

بعد از این قرصا وحشتناک خواب الود میشم و خوابم میبره

شما نمیدونید چیکار کنم ؟

قرص انرژی زا بگیرم ؟

بعد فک کن اون قرص افسردگیو قرص انرژی زا چه جدالی تو بدنت باهم راه بندازن⚔️تو هم باید منتظر بمونی،ببینی کدوم پیروز میشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرصهای افسردگی صبح مصرف میشن و نشاط آورن اگه ما کاری کنیم مریض افسرده هی بخوابه که بدتر میشه 

پس حتما به دکترتون بگین این قرصها خواب آلودتون میکنه و به درستون لطمه میزنه حتما حتما خودش درست میکنه 

چرا میخوری سعی کن سبک زندگی وفکرت رو عوض کنی شما که ماشاالله تو اوج جوانی وکنکور دادنی چرا باید این چیزها رو بخوری خودت رو دوست داشته باش هیچ چیز ارزش ناراحتی تو رو نداره شاد باش وبه زندگی عشق بورز ورزش کن ولذت ببر به خدا بعد حسرت میخوری از جوانیت استفاده کن وعشق کن برو بیرون زندگی خیلی قشنگه قدرش رو بدون عزیزم💖