shabee_mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 652 عنوان بعد عمل پوشیدین؟ 115 بازدید | 12 پست بعد عمل تا حالا جوراب ضدامبولی پوشیدین؟ 1402/02/10 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 چه عملی؟ من بعدازعمل بهم گفتن بلندشوراه بروکه دچارآمبولی نشی جوراب نپوشیدم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
رها_۲۳ عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2948 آمبولی شوخی بردار نیست که دلتو به این چیزا خوش کنی خیلی خطرناکهامپول بزن قرص بخور لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
shabee_mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 652 [QUOTE=288387454]چه عملی؟ من بعدازعمل بهم گفتن بلندشوراه بروکه دچارآمبولی نشی جوراب نپوشیدم[/QUOTEلاپاراسکوپی
shabee_mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 652 آمبولی شوخی بردار نیست که دلتو به این چیزا خوش کنی خیلی خطرناکه امپول بزن قرص بخور امپول نداد فقط گفت جوراب بپوش میخوام ببینم کسی پوشیده
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 [QUOTE=288387454]چه عملی؟ من بعدازعمل بهم گفتن بلندشوراه بروکه دچارآمبولی نشی جوراب نپوش ... منم لاپاراسکوپی شدم واسه سنگ صفرا راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
shabee_mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 652 منم لاپاراسکوپی شدم واسه سنگ صفرا اره همون
رها_۲۳ عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2948 امپول نداد فقط گفت جوراب بپوش میخوام ببینم کسی پوشیده به هر حال ریسکه خود دانی لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
shabee_mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 652 به هر حال ریسکه خود دانی وا مگ من جی گفتم؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 اره همون اگه بهت گفتن بپوشی پس بپوش .من فقط بهم گفتن هرنیم ساعت راه برو راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
shabee_mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 652 اگه بهت گفتن بپوشی پس بپوش .من فقط بهم گفتن هرنیم ساعت راه برو اره خب استفاده میشه قطعا میخوام بدونم میشه جوراب و پوشید و راه رفت
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 اره خب استفاده میشه قطعا میخوام بدونم میشه جوراب و پوشید و راه رفت اینونمیدونم .ازجایی که جوراب رومیگیری سوال کن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
shabee_mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 652 اینونمیدونم .ازجایی که جوراب رومیگیری سوال کن مرسی