2777
2789

تنبلی تخمدان دارم یه بار قبلا دکتر برام آزمایش نوشته بود برا تخمدانا اسمشو یادم نیست ازوناس که نباید قبلش رابطه داشته باشی و لباس چسبون بپوشی و نوک سینه هات تحریک شه و... 

میخواستم بدونم این ازمایش باید تو زمان خاصی انجام بشه؟ مثلا تو پریودی؟ 

بعد چجوری انجام میشه آزمایشش؟ خون میگیرن؟ یا حالت معاینه و ایناس 

الان یادم افتاد قراره برم هرکی میدونه بگه بگه خواهشن 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡
آزمایش هورمون منظورته؟

نمدونم یچیزی برا تخمدان ها قبلا دکتر نوشته بود چون شب قبلش رابطه داشتم نرفتم بعد چند ماه الان میخام بدم ازمایشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم پرولاکتین هست معمولا اول تاسوم پریودی آزمایش هورمونی انجام میدن.

من آزمتیش هورمون و چی و چی نوشتع بود دکتر امروز رفتم ازمایشگا گف باید ناشتا بود و دوساعت از زمان بیدارشدن از خواب گذشته باشه...

واسم دعا کنید🥲

ازمایش پرولاکتینه 

بین۳تا۵پریودی باید بری 

بین ۶تا۸ساعت خواب عمیق شب قبل سوتین نپوش اصلا هم سینه هات تحریک نشه دو ساعت بعد از بیدار شدن برو ازمایشگاه نیم ساعت بدون تحرک باش بعد خون بگیر از زمان بیدار شدن کلا تو خون دادن باید سه ساعت بگذره نهایت

استرس اصلا نداشته باش 

[QUOTE=288385760]من آزمتیش هورمون و چی و چی نوشتع بود دکتر امروز رفتم ازمایشگا گف باید ناشتا بود و دوساعت از زمان بید ...[/QUدرسته ،باید استرس هم نداشته باشی قبلش هم چند دقیقه بشینی رو صندلی که بدن آروم بشه.

خدایا شکرت که هوامو داری.رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین.

نمدونم یچیزی برا تخمدان ها قبلا دکتر نوشته بود چون شب قبلش رابطه داشتم نرفتم بعد چند ماه الان میخام ...

من که دقیقا واس همین موضوع رفتم ازمایش دادم امروز چنتا مورد خ‌واسته بود دکتره یکیش هورمون بود ۳ تا ازون شیشه ها خون گرفت ازم😂بهم گف ناشتا و تا دوساعت بعد از بیدارشدن بهترین تایم ازمایشه

واسم دعا کنید🥲
من آزمتیش هورمون و چی و چی نوشتع بود دکتر امروز رفتم ازمایشگا گف باید ناشتا بود و دوساعت از زمان بید ...

ناشتا که میرم صبحم زود بیدار میشم ولی الان یه هفته از پریودیم میگذره نمیدونم چجوریه 

اسم آزمایشم نمیدونم بزنم گوگل هروی میزنم بعضی میگه مث معاینس بعضیا میگن ازمایش خونه بعضیا میگن تایم نداره بعضیم میگن روز سه پریودی

ازمایش پرولاکتینه  بین۳تا۵پریودی باید بری  بین ۶تا۸ساعت خواب عمیق شب قبل سوتین نپوش اصلا ...

من به هفته از پریودیم میگذره پس نرم فردا؟