2777
2789

بچه ها من گردن و کتف و دستم درد میکنه دکتر گفته تزریق واسه دیسک مثه آب رو آتیشه کسی انجام داده. میگه پشت گردن تزریق میکنه 

با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام برای کمرش زد خیلی جواب داد خداروشکر 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من برا کمرم زدم خیلی عالی بود

چه مدته و چی تزریق کردین

با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم
تزرین چی زد

نمیدونم اسم ازون نیورد فکر میکنم کورتون باشه

اوزون تزریق کردم سه جلسه،البته کنارش پیاده روی و راه رفتن تو ابم داشتم…

به من میگه اوزون خالی خوب نیست اوزون و پی ار پی رو ترکیب میکنم   شما اوزون خالی بود؟

با حیوانات مهربون باش♥️

اوزون تزریق کردم سه جلسه،البته کنارش پیاده روی و راه رفتن تو ابم داشتم…

عزیزم من اصفهانم شما کجایید و اسم دکترتون چی بود

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792