2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمن جاسکه براکارازده بیست روزدیگه خیلی گرمه واقعا من اصلاجاسکودوست ندارم شوهرمن کارگره پولشم نمید ...

کجایی هستی شما ؟ حالا ماشیرازیم شیرازم گرمه فکر کنم کمتر سختش بسه

بی وجدانا پول کارگر خوردن داره

ازلحاظ مالی وضعشون خوبه ولی پول کارگرو زورشون میاد شوهرمن ۴۰میلیون طلبش بودبخدا۳ماه براشون کارکروشلب عیدپولشوندادن تارفت شوراشکایت بازم ندادن تانامه دادن براکلانتری هنوزم یه ریال ندادن 

آره ماشهرکردیم ولی شوهرم بیشترعمرش جنوب کارکرده 

عزیزم شوهرت چقدر بهش میدن ؟ ایشالله خدا ذلیل این حق خورا کنه که پول ملتو نمیدم آدم جیگرش خون میشه ای و هوای اونجا

عزیزم شوهرت چقدر بهش میدن ؟ ایشالله خدا ذلیل این حق خورا کنه که پول ملتو نمیدم آدم جیگرش خون میشه ای ...

کارگرن دیگه روز ۶۰۰ اگه باهم توافق کنن کمتریابیشتر ولی خوب اوایا کارقول میدن پولوبدن ولی کارکه تموم شدبابدبختی نصف کمترشومیدن بقیشم بایدبدویی دنبالشون یعنی شوهرم نصف عمرش جنوب بوده ازینا بی انصاف ترندیدم 

کارگرن دیگه روز ۶۰۰ اگه باهم توافق کنن کمتریابیشتر ولی خوب اوایا کارقول میدن پولوبدن ولی کارکه تموم ...

خیلی بده واقعا خدا به هممون کمک کنه زندگی سخت شده آدم هیچ چاره آیی هم ندارع بازم مجبوره به کار کردن باهاشون ادامه بده ون کار نیست به شوهرم گفتن ۱۷ حالا نمیدونم میصرفه دو هوای اونجا به این قیمت کارکردن یا نه

خیلی بده واقعا خدا به هممون کمک کنه زندگی سخت شده آدم هیچ چاره آیی هم ندارع بازم مجبوره به کار کردن ...

انشالله که موفق باشن هواش گرمه حالا وشرجی بایدطوری باشه که براشون بصرفه اونم تواین اوضاع اقتصادی

کارگرن دیگه روز ۶۰۰ اگه باهم توافق کنن کمتریابیشتر ولی خوب اوایا کارقول میدن پولوبدن ولی کارکه تموم ...

30روز کامل کار میکنن مرخصی ندارن مثلا 23روز کار 7روز استراحت