2777
2789
عنوان

زندگی جهنمی من

377 بازدید | 12 پست

سلام و وقت بخیر 

زندگی جوری جهنمی و مزخرف شده که واقعا امید به زندگی از دست می دی ، راهی جز زندگی کردن در زمان حال نداری وقتی به آینده فکر می کنی دچار افسردگی و ناامیدی میشی ، برای اینکه زنده بمونی باید از خیلی سرگرمی ها و تفریحاتی که به زندگی سیاه و سفیدت کمی رنگ می ده دل بکنی ، آرزو ها و اهدافتو فراموش کنی چون چیزی که الان مهمه اینکه بتونی شکمتو سیر کنی و سقفی بالای سرت بسازی که باد و بارون بهت نزنه ، حسادت و کینه و نفرت سراسر جامعه و خانواده ها رو گرفته ، هیچ کس چشم دیدن کس دیگه ای نداره حتی خواهر و برادرش ! چرخه ای واسه خودمون ساختیم که معدود انسان هایی که هنوز ذره ای انسانیت دارن به این نتیجه برسن که انسانیت یعنی احمق بودن... وقتی همدیگرو سرنگون می کنیم و زیر اب همو می زنیم لذت می بریم! گوش همدیگرو ببریم و سر هم کلاه بزاریم شده افتخار ، کسی به خاطر لیاقت و تواناییش دیگه استخدام نمیشه همجا شده پارتی بازی از بیمارستان تولد تا پارتی خرید قبر ، زندگیم شده افسوس و حسرت حتی دیگه نمی تونم لبخند مصنوعی بزنم ، واقعا دنیای چندشی شده ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زندگی یعنی پدر و مادر تا وقتی داری زنده ای در غیر این صورت زندگی هیچ معنی نداره فقط همین مال دنیا اگه داشته باشی یه مدت سرت رو گرم میکنه از چشمت میفته نداشته باشیم که باید نگاه کنی .کل دنیا رم بدن به آدم مادرش پدرش پیشش نباشه به اندازه یه تف کردن هم ارزش نداره

نخیر نا امیدی بزرگترین گناهه. اشاعه نا امیدی از اونم بدتره. 

مغز انسان همیشه از واقعیت فرار می کنه و سعی می کنه تصویر زیبایی از زندگی تو ذهن ما ایجاد کنه ، که کمتر ناراحت باشیم و خودمون گول بزنیم

مغز انسان همیشه از واقعیت فرار می کنه و سعی می کنه تصویر زیبایی از زندگی تو ذهن ما ایجاد کنه ، که کم ...

این پوچ گرایی ناشی از دوری از خداوند و ندیدن الطاف الهی است . این شمایید که با افکارتون سمپاشی میکنید . زیبایی هارا کوچک و بدی ها رو بولد میکنید . کسی منکر بعضی بدی ها نیست که ما خودمون مسبب اش هستیم. اما صرف دیدن بدی ها و چشم بستن به زیبایی ها تفکریست به نام نهیلیسم

رگ خواب این دل تو دست تو بوده.....ترک های قلبم شکست تو بوده
این پوچ گرایی ناشی از دوری از خداوند و ندیدن الطاف الهی است . این شمایید که با افکارتون سمپاشی میکنی ...

حرف شما رو قبول دارم ، افکار نهیلیسم افراطی منجر به خودکشی و انزوا و خشونت میشه ، امید وارم کسی بهش دچار نشه