2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من امشب مردم وزنده شدم 

لعنت به پریودی 😢

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

مادرم 36 سالشونه و یائسگی زودرس دارن حتما برید دکتر

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
علتش چیه میتونه باشه چون بعضی از همکارام میگن با خیلی خونریزی داریم جدیدا قرص آهن میخورم ولی تاثیر ن ...

عزیزم

من شربت رو تجربه کردم و توصیه میکنم.

درضمن یبوستم نمی‌ده.

قرص هم معده‌رو سنگین میکردهم

ناجور یبوسیت داره🤢

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
من ۳۶سالمه یه روز میشم مثلا امروز صب بشم تا آخر شب تموم میشه ولی با درد غیر قابل تحمل زمین وزمان وچن ...

منم این طور بودم سونو گرفتم فیبروم داشتم  الان 2 سال خوب شدم وتنظیم شده  ولی این ماه خودم کارمو خراب کردم وباعث شد کلی درد بکشم

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
منم این طور بودم سونو گرفتم فیبروم داشتم  الان 2 سال خوب شدم وتنظیم شده  ولی این ماه خودم ...

چطور کاراتو خراب کردی؟؟؟

عقب انداختی.

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚