2777
2789

یه خاله دارم هی میومد ازش عکس های مختلف می‌گرفتم . خونمون میومد زیاد و ما همیشه با خوش رویی باهاش برخورد می‌کردیم .ولی خودش دوست نداشت انگار کسب خونش بیاد .دفعه ی اخر که رفته بودم خونشون هی می‌گفت سرم درد می‌کنه و اینا خیلی معذب شدم خیلی خیلی . تا اینکه یه بار وسایل ورزشی آورده بود طبق معمول خونمون که بیا عکس بگیر .یه کیسه خواب گرفته بود ۷تومن هی تعریف میکرد اینو گرفتم ۲تومن اونو گرفتم ۳تومن واقعا نمی‌دونم هدفش چی بود فخر فروشی یاچی ...

ما هم ندار نیستیم ولی دوست ندارم یکی بیاد هی از قیمت وسایل هاش بگه .

خلاصه گفتم دیگه آورده منم یه عکس بگیرم بمونه برام به نظرم جالب اومد هستید بقیه شو بگم ؟؟؟

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

خاستم روی کیسه خواب ۷میلیوینی ایش بخوابم که عکس بگیرم .دفعه ی اول گفت نه نه صبر کن میگیریم نداشت دفعه ی دوم که خاستم بخوابم گفت آخه چیکار داری تو عکس بگیری 😒😒منم ناراحت شدم خودش متوجه شد گفت باشه بیا و فلان منم گفتم نه .قبلش هم گفته بود چرا کمک ام نمیکنه تو چیدن وسایل در حالیکه هر چی من چیده بودم زمین خانوم نمی پسندید .برگشت گفت باشه منم تو چیدن جهاز تو کمک نمیکنم .

خلاصه من از رفتارش خیلی ناراحت شدم و رابطه مو باهاش قطع کردم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگم خوبی نداشت برام .داشت .

ولی یه سری رفتار هامیکرد تا مدت ها تو روح و روانم تاثیر می‌داشت م اذیت میشدم ‌‌. 

احتمالا عکاس هستید 

اگر نه که چه لزومی داره بیان که شما از وسایلش عکس بگیرید ! 

و اینکه عزیزم مقابله به مثل در مواردی که فرد مقابل مراعات شعور و جانب ادب رو نداره درست نیست 

علتش هم این هست که هر کس مسئول شخصیت خودش هست و باید اونو به خوبی حفظ کنه 

اما اگر کسی شعور ارتباط و تعامل با شما رو  نداره مجبور به رفت و آمد باهاش نیستید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
احتمالا عکاس هستید  اگر نه که چه لزومی داره بیان که شما از وسایلش عکس بگیرید !  و اینکه ...

نه عزیزم عکاس نیستم . 

معلم هستم .