2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انجام نمیده. تخصص هم نداره  سرمایه هم نداریم میترسم مجبورش کنم مغازه اجاره کنه اما نشه یهو سر ...

خب با مغازه زدن که سرمایه به باد نمیره بعدش فکر منفی انقد تو سرت نباشه فکر مثبت کن فک کن اگه کارتون بگیره چی

خب با مغازه زدن که سرمایه به باد نمیره بعدش فکر منفی انقد تو سرت نباشه فکر مثبت کن فک کن اگه کارتون ...

مثلا مغازه چی؟؟

اینقدر همه از کاسبی مینالن که مردم پول دستشون نیست و کسی نمیاد و این حرفارو از اطراف میشنویم دیگه این فکرا میاد تو ذهنم....

راستش شوهرمم با عرضه نیست خیلی پیگیرو کاربلد نیست

مثلا مغازه چی؟؟ اینقدر همه از کاسبی مینالن که مردم پول دستشون نیست و کسی نمیاد و این حرفارو از اطرا ...

اولا که کاسبی همیشه توش پول هست متاسفانه توقعات کاسبا رفته بالا وگرنه پولش خوبه 

میتونی با سرمایه کمی مغازه لوازم آرایشی بزنی

اولا که کاسبی همیشه توش پول هست متاسفانه توقعات کاسبا رفته بالا وگرنه پولش خوبه  میتونی با سرم ...

بجز رهن مغازه برای شروع چقدر سرمایه میخاد؟؟

اینهمه مغازه و پیج آرایشی هست فکر میکنی جواب میده؟؟

2790
2778
2791
2779
2792