elahm مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 181 عنوان سابلیمینال 59 بازدید | 11 پست این سابلمینالا چطورن برا قد میخواستم تاثیر داره؟بعد اینکه کسی رو میشناسین که معتبر باشه و خوبشو بفروشع 1402/02/09 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_a2 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 406 من نتیجه گرفتم داخل روبیکا کانالشو دارم رایگان گذاشته تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش دختر😉 رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیکهای رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس ششمی هستم و لطفاا ازم نخواید بگم کی باردار میشید یا کی درسخون میشید اینا به خودتون بستگی داره!!!😑
darkness1 عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 447 من نتیجه گرفتم داخل روبیکا کانالشو دارم رایگان گذاشته کدوم کانال من چندتا دارم
sara_a2 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 406 لایک کسی نتیجه دیده ؟ تو چه مدت ؟ ارهتقریبا ۱ ماه طول کشید تا کامل نتیجه بگیرم تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش دختر😉 رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیکهای رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس ششمی هستم و لطفاا ازم نخواید بگم کی باردار میشید یا کی درسخون میشید اینا به خودتون بستگی داره!!!😑
darkness1 عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 447 من نتیجه گرفتم داخل روبیکا کانالشو دارم رایگان گذاشته چی استفاده کردی ؟
sara_a2 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 406 کدوم کانال من چندتا دارم فعلا روبیکامو پاک کردم نمیتونم ایدیشو بدم تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش دختر😉 رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیکهای رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس ششمی هستم و لطفاا ازم نخواید بگم کی باردار میشید یا کی درسخون میشید اینا به خودتون بستگی داره!!!😑
life8 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 405 من نتیجه گرفتم داخل روبیکا کانالشو دارم رایگان گذاشته چی استفاده کردی و نتیجه اش چطور بود
sara_a2 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 406 چی استفاده کردی ؟ پوست سفید سابش قوی بود ۱ ماه هرروز ۶ بار گوش میدادم کامل نتیجه گرفتم تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش دختر😉 رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیکهای رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس ششمی هستم و لطفاا ازم نخواید بگم کی باردار میشید یا کی درسخون میشید اینا به خودتون بستگی داره!!!😑
sara_a2 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 406 چی استفاده کردی و نتیجه اش چطور بود والا ساب پوست سفید گوش دادم (پوست خودم سبزه بود) به مدت ۱ ماه هرروز ۶ بار گوش میدادم نتیجه گرفتم پوستم روشن شدهالبته یادت نره باید آب زیاد بخوری در روز تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش دختر😉 رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیکهای رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس ششمی هستم و لطفاا ازم نخواید بگم کی باردار میشید یا کی درسخون میشید اینا به خودتون بستگی داره!!!😑
darkness1 عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 447 پوست سفید سابش قوی بود ۱ ماه هرروز ۶ بار گوش میدادم کامل نتیجه گرفتم چه خوبب من برا زیبایی دانلود کردم ولی حوصله ندارم باید روزی یکساعت وقتی که ارومم مثلا موقع خواب یا بیکاری گوش بدم
sara_a2 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 406 چه خوبب من برا زیبایی دانلود کردم ولی حوصله ندارم باید روزی یکساعت وقتی که ارومم مثلا موقع خواب یا ب ... منم به بدبختی گوش میدادممیتونی قسمتای جدای صورت گوش بدی که تایمش کمتره زودترم جواب میده تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش دختر😉 رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیکهای رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس ششمی هستم و لطفاا ازم نخواید بگم کی باردار میشید یا کی درسخون میشید اینا به خودتون بستگی داره!!!😑