2777
2789
عنوان

نتیجه از سابلیمینال چشم‌آبی

431 بازدید | 27 پست

تاحالا کسی نتیجه دیده؟

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت امتحان میکردم هیچ نتیجه ای ندیدم

چند وقت گوش کردی عزیزم

از کجا سابتون رو گرفتین

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

زیبایی ۱۰ درصد اینا نتیجه دیدم

عزیزم چ مدت گوش دادی از کجا تهیه کردی 

چند وقت گوش کردی عزیزم از کجا سابتون رو گرفتین

شش هفت ماهی گوش دادم زمانش بین دو ماه تا یه سال بود ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم

از توی دوتا کانال که ادمیناشون روان شناس بودن و چندین سال بود توی کار ساب بودن گرفتم

البته بستگی به خودتم داره ذهن و ناخودآگاه تو با من فرق داره من نتیجه نگرفتم تو ممکنه در عرض یک ماه نتیجه بگیری

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
خیلیی سال پیش از آپارات دانلود کردم  ۶ سال پیش اینا

اها 

شش هفت ماهی گوش دادم زمانش بین دو ماه تا یه سال بود ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم از توی دوتا کانال که اد ...

اهااا مرسی عشق

اسم کانالش چیبودد

البته از ساب زیبایی یه مقدار نتیجه گرفتم بینیم یکم کوچیکتر شد پوستمم چند درصد روشن تر شد

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
البته از ساب زیبایی یه مقدار نتیجه گرفتم بینیم یکم کوچیکتر شد پوستمم چند درصد روشن تر شد

اها ولی خب ساب باید معتبر باشه

دوستم گوش داد بکارتش ترمیم شدش

اهااا مرسی عشق اسم کانالش چیبودد

راستش درست یادم نیست ولی کانالش توی تل بود عمومیم بود ساب درخواستی هم درست میکردن

فکر کنم اگه توی تل سابلیمینال یا ساب سرچ کنی برات بیاره

اها ولی خب ساب باید معتبر باشه دوستم گوش داد بکارتش ترمیم شدش

اره همه جور ساب توی کانالش داشت نتایجی که اعضای کانال گرفته بودن هم توی کانال میزاشت