2821
2789
عنوان

حس شیشم

46 بازدید | 7 پست

@کدوزرنگ  

عزیزم اگه اومدی بهم بگو وعده ازدواجم کی هست ؟ امساله یا ن با کی هست 

یه نیت دیگه هم با اره یا ن بهم بگو این نیت و نمیتونم بگم چیه فقط با اره یا ن جوابمو بده 

سلام دوستان ببخشید همش دارم این کامنت و می‌زارم آشوبم بخدا

توروخدا التماس تون میکنم 

فردا قرار مهمی دارم 

توروخداااا توروقران دعام کنید خدا آبرومو حفظ کنه و محکوم نشم و ختم بخیر بشه

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام 

نگاه من حس نکردم و احساست رو میدونم این که همش فکرت در گیره کی کجا با کی ازدواج میکنم  کسی از اقوام یا دوستات ازدواج کنه یک حس تهی بهت دست میده دوست داری شوهرت این ویژگی ها رو داشته باشه که خودت توی ذهت ساختی  ولی  بی قراری دوست داری زودتر بیاد و... 

خب یعنی چی

خوب عزیزم صبر داشته باش میاد میدونم  ویژگی رو که تو ذهنت ساختی مرور میکنی خوب اگه تو دوست داری شوهرت همه چیز تمام باشه برای مثال مهربون دست به زن نباشه به زنش احترام بزاره و.... خوب اول خودت رو درست کن بعد هم هر وقت قسمت و سر نوشتت رقم بخوره ازدواج میکنی هیچ کس هم نمیتونه بهم بزنه 

و این هم بگم  شما اگه دوست دارید شوهرت ویژگی های که دوست داری داشت باشه خوب عزیزم همچین پسری بنظرت چه جور دختری رو به همسری انتخاب میکنه  😊 پس اول خودت رو درست کن  و همچنین خواستگار هم برات میاد شک نکن همون کسی رو که میخوای به شرطی که اول خودت رو درست کنی