2777
2789
عنوان

خیلی دلم پره 🥲😔

77 بازدید | 13 پست

خدایا می‌خوام باهات حرف بزنم 

ناشکری نمیکنم فقط حرف میزنم 

یه بابایی دارم که کاش نداشتم و اسمش نبود که پدر دارم میگفتم یتیمم هرکس سرزنشم کرد میسپارم به خودت 😔

از اول تا حالا هیچ خیری ازش ندیدم 

یه پدر بی مسئولیت دارم که انگار ن انگار داره بیست و یک سالم میشه 

نه فکر جهاز هست نه فکر هیچی وقتیم که مادرم بهش میگه که یه فکری بردار میگه چکنم حالا که دختر داره بیست و یک سالش میشه نمیتونم که خودمو بکشم من دیگه زحمت خودمو کشیدم (صدبار تاحالامنت گذاشته که کار کرده اونم حقوق کم)خیلی زیر خط فقر بازم شکر 

دیگه هم فکر کار نیست میگه همینه که هست 

حالا بعد اون وقت تاحالا آنقدر بیخیاله افتاده ب این فکر مثبت اندیشی کنه و هرروز بره بیرون و حال و هواش عوض بشه 

نمیخوام اصلا این جور پدری داشته باشم کاش نبود 💔

خودم کار میکنم بارها بهم گفت برو سرکار 

کسی نیستم بی غیرت باشم 

ولی این فقط ی مورد از کاراشه مثلا اگر ی غذای باشه ظهر خوردیم شب بخوریم تموم شه میاد میگه چرا برام جا نذاشتین یا وقتی داریم میخوریم اگه بهش نگیم توهم بیا بخور کاری می‌کنه زهر بشه این غذا 

هعی سرتونو درد آوردم 

خواستید کامنت بذارید نخواستی و حوصلم نداشتی مشکلی ندارع 🥲💔

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

عزیزم در مورد پدرتون اینجوری نگید،خدا بزرگه،همین که سایش بالاسرتون باشه نعمت بزرگیه،اینقدر متوقع نباشید

بهش محبت کنید احترام بگذارید توقعاتتون رو کم کنید مطمئن باشید ایشونم هرچی در توان دارند برا خوشبختی خانواده و بچه هاش بکار میگیرن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی یه نگاه و هزار چهره داره، واسه هرکسی یه رویی داره، شایدم که گاهی ضعف نشون بدیم و کم بیاریم اما ما انسانیم قدرت اختیار و تفکر داریم در لحظه میتونیم راه های برای مقابله برگزینیم، راه زندگی مثل یه آبراهه میمونه و انشعابات زیادی وجود دارد برای رسیدن به رود و دریا و...

حکایت امثال شما حکایت بچه هایی هست که همین جا توصیه به دنیا اوردنشون میکنن 

بیار مگه وظیفته تاآخر عمر خرجشو بدی 

بیار خودش بزرگ میشه باید فکر خونه و زندگی خودش باشه 

بیار خدا بزرگه یه طوری میشه فکر فردا رو فردا میکنیم 

وبچه هایی که پشت سر هم دنیا میان وحتی جزیی ترین احتیاجاتشون به زور ویکی در میون برآورده میشه چه برسه بخوان بفرستنشون دنبال هنر و حرفه ای که آکادمیک و اصولی اون فن رو یاد بگیرن و بخوان ازش پولی در بیارن و اینده ای بسازن برای خودشون 

بچه هایی که با کلی حسرت وکلی کاش بزرگ میشن و هرچی بزرگتر میشن آیندشون و لکه ی سیاه تو دلشون سیاه تر میشه 

کاش خانمهای تو سایت سرنوشت شما ها رو بخونن و بدون فکر وبرنامه بچه نیارن بچه ملعبه دست ما بزرگتر نیست که هر وقت خندید وخوش و خوب بود باهاش بازی کنیم و نگهشون داریم تا به ضررمون بودن وخواستیم از خودمون بزاریم و خرج کنیم‌پرتشون کنیم یه گوشه 

عزیزم مگه با هم غذا نمیخورید؟خب چرا نباید اونو صدا کنید

نه منظورم شام بود هرکه هروقت گشنش شد میخوره 

همیشه میگیم میگم اگه یهو نگیم عزیزم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
عزیزم در مورد پدرتون اینجوری نگید،خدا بزرگه،همین که سایش بالاسرتون باشه نعمت بزرگیه،اینقدر متوقع نبا ...

می‌خوام اینجور بگم حق هم دارم لطفاً قضاوت نکنید 

اگه بکار می‌گرفتن نمیومدم اینجا بگم فلانه 

لطفاً الکی کلیشه ای صحبت نکنید 

هرکس بچه آورد صرفا نمیشه اسم پدر یا مادر روش گذاشت الکی جو ندید 

مطمئنم شماهم اگه پدرتون مثل من بود توقع می‌کردید 

زندگی یه نگاه و هزار چهره داره، واسه هرکسی یه رویی داره، شایدم که گاهی ضعف نشون بدیم و کم بیاریم اما ...

ممنون از صحبت های خوبت گلم 🌿💋

حکایت امثال شما حکایت بچه هایی هست که همین جا توصیه به دنیا اوردنشون میکنن  بیار مگه وظیفته تا ...

خیییییلی حق بود عزیزم حرفات رو باید قاب طلا گرفت کاش همه بدون قضاوت و بدون سرزنش و بدون ی حرف کلیشه ای که حالا همین که سایش هست خوبه حالا پدرت بهش محبت کن حالا فلان کن که یه ذره درک ندارن 

ممنونم ازت که حرفهای دلم رو زدی و درکم کردی و آرومم کردی خدا خیرت بده کلم 🧡🥰

خیییییلی حق بود عزیزم حرفات رو باید قاب طلا گرفت کاش همه بدون قضاوت و بدون سرزنش و بدون ی حرف کلیشه ...

بچه ها خیلی معصومن هر چیزی بهشون یاد بدیم رو به خودمون برمیگردونن وقتی بچه ببینه پدر ومادر به فکرشن و برای تامین خواسته ها ونیازهاش تلاش میکنن بچه هم سعی میکنه برای جلب رضایت اونها تلاش کنه پدر ومادر بی مسئولیت هم‌ باعث رشد بچه هایی میشن که عاطفه ای نسبت بهشون ندارن 

وقتی قادر به تامین نیازهای بچه نیستیم وقتی فهم و درک درستی از مسئولیت پذیری نداریم وقتی بچه برامون وسیله هست برای پرکردن دهن مردم و فخر فروشی و عصای پیری و کوری چرا باید بچه بیاریم بعدا لیل بچه دارشدن رو ازشون بپرسیم میگن وای عاشق بچه بودیم دورغگوهای خدا نشناس 

بچه ها خیلی معصومن هر چیزی بهشون یاد بدیم رو به خودمون برمیگردونن وقتی بچه ببینه پدر ومادر به فکرشن ...

عزیزم شما خودت تجربه داری؟

من مادرم خیلی خوبه خیلی 

عزیزم شما خودت تجربه داری؟ من مادرم خیلی خوبه خیلی 

من شکر خدا پدر ومادر خوبی دارم پدری که کل زندگیش تلاش کرد برای ما الانم که سن وسالی ازش گذشته دست از کار و تلاش برنداشته البته من خیلی ساله ازدواج کردم واز خانواده جدا شدم اما بنا به دلایلی چند سال با کسانی سر و کله زدم که خیلی این مشکلات رو داشتن و از نزدیک شاهد داستان زندگی هاشون بودم 

من شکر خدا پدر ومادر خوبی دارم پدری که کل زندگیش تلاش کرد برای ما الانم که سن وسالی ازش گذشته دست از ...

شغلتون هست مشاوری چیزی هستید ؟

شغلتون هست مشاوری چیزی هستید ؟

سالها قبل وقتی هنوز بچه نداشتم تو یه مرکز خیریه به صورت داوطلب گاهی سر میزدم و کاری از دستم‌میومد انجام میدادم موسس اون خیریه یه اشنا بودن که به نوعی ایشون منو با اون مرکز اشنا کردن و ظمانتم رو  کردن البته