2777
2789
عنوان

دعوامون شد🥲

487 بازدید | 4 پست

تاپیک قبلی توضیح دادم

خیلییی ناراحتم🥲😂

میدونم شبیه ناراحتا نیستما😂

ولی واقعا تو فکر غذایی ام که درست کردم😂💔

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

@ماا_همه_گوگول_مگولیم  

جانم عزیزم؟درخدمتم

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

@ماا_همه_گوگول_مگولیم     جانم عزیزم؟درخدمتم

سلام

میگم ممکنه درباره مهاجرت تحصیلی به المان و هزینه هاش برای رشته دندان پزشکی بگید؟

هزینه خوابگاه با حداقل ترین هزینه ها و پذیرش دانشگاه و..

و اینکه خودتون خارج کشورید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میگم ممکنه درباره مهاجرت تحصیلی به المان و هزینه هاش برای رشته دندان پزشکی بگید؟ هزینه خوابگا ...

من خیلی سال پیش ساکن المان بودم،پدرم ولی همچنان ساکنن

من درحال حاضر ترکیه زندگی میکنم عزیزم

ببین شما باید یه دوره مقدماتی داخل المان بگذرونی

و برای ورود به این دوره ام لازمه مدرک زبان المانیُ حتما داشته باشی،بعد از تموم شدن این یه سالم شما یه تست میدی،هزینه هاهم معمولا بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ یوروِ هر ترک عزیزم