2777
2789
عنوان

اخلاقشه؟

87 بازدید | 12 پست

من با یکی دوستم هشت ماهی میشه

میدونم قبلا اهل رستوران رفتنو کافه و همه جا بوده

تو این هشت ماه نه منو کافه برده نه رستوران فقط تو ماشین بودیم یه دوری زده منو برده در خونه همین 

فقط چن باری بهم گفته وقتی میتونی بگو یه شب شام بریم بیرون 

ولی چون خودش تا۸ شب سرکاره هیچ وقت بهش نگفتم

من وقتی میرم بیرون گوشی کلا دست نمیگیرم یه بار با دوستام رفته بودم بیرون بهم گفت چرا ج نمیدی گفتم بیرونم گوشی دست نمیگیرم

گفت تو ماشین همش چک میکنی پس

گفتم تو منو بیرون بردی که ببینی خیلی بهش برخورد

اخه واقعا تو ۸ ماه خیلی زوره هیچ جا نبره من میگم خودش باید بگه شام امشب بریم بیرون به نظرتون اخلاقشهیا اشتباه منه که بهش نگفتم 

خسیسه

یا شاید پول نداره

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولداره شانس منه هرکی به ما میرسه زورش میاد خرج کنه

پولدارا اکثرا خسیسن 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)