سلام من دو ماهه ازدواج کردم چن وقته نمیتونستم رابطه برقرار کنم احساس میکردم یه چیزی جلوشو گرفته مثل یه دیوار نمیتونستم ولی دو روزه تازه میتونم ولی بازم درد و سوزش دارم میلرزم از ترسم دکتر رفتم گف عفونته ولی من علائم واژینسموس رو داشتم میدونم، الان قرص عفونت داده دکتر میخام بپرسم ک کسی ک واژینسموس داره بعد ک رابطه برقرار کرد درد و سوزش بازم داره یا مال من عفونته؟ اگه بخاطر واژینیسموس بوده من دارو هامو استفاده نکنم
فقط حموم نیس ک یکسر تو خونه دامن و شال سرم میکنم که اصلا عادت نداشتم ب دامن و شال ، میگم ولی میدونم ...
میدونم عزیزم .من یکی میاد خونمون چند روز اذیت میشم لباس بپوشم .واقعا درکت میکنم میدونم خیلی از مسایل هس ک مجبوری تحمل کنی .ولی یاد حمام افتادم ک همه میفهمن آمار آدمو دارن کی میره کی نمیره ...
میدونم عزیزم .من یکی میاد خونمون چند روز اذیت میشم لباس بپوشم .واقعا درکت میکنم میدونم خیلی از مسایل ...
مثلا یکیش دکتر قرص های عفونت ک داده یکیش خواب اوره و من نمیتونم قرص هامو استفاده کنم چون خوابم میاد و بیام بخابم میگن این فقط میخوابه هیچی نمیکنه خلاصه همه چی حرفه ، نصف شب یهویی نمیتونم برم از اشپزخانه اب بخورم یا گشنمه الان چجوری برم غذا بخورم خابیدن بیدار میشن ساعت ۱۲ شبه و من گشنمه برم بخورم صدا بیدارشون میکنه بعدم میگن چرا لاغر شدی