2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 40 پست
اره بخدا با این وضع هم با مادر شوهرم اینا زندگی میکنم اصلا درکم نمیکنن از صب تا شب باید سر پا تو خدم ...

شوهرمم خیلی عوض شده با حرفاشون ، زورگویی میکنه خیلی دلم شکستس از ی طرفم بدنم نمیکشه ، برادر شوهرام همش زور میگن دستوری میحرفن با من شوهرم هیچی نمیگه مادر شوهرمم میگه ب ادم حرف میگن دیگه مگه چی میشه افسردگی گرفتم شرایطشم ندارم مستقل شم

آخی سیستم بدنت بهم ریخته حتما .نگران نباش درست میشه .انشاالله تو زندگیت همیشه شاد باشی 

میام ب شوهرم دردمو بگم میگه بسه سرم رفت ی کلمه حرف بزنی ی سیلی میزنم بهت ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی گرفتم ولی چاره ای ندارم

شما جوونید ،تازه عروس دامادید میخواید هر دفه حمام برید،اصلا حریم شخصی ندارید ...امیدوارم ک خدا برات بسازه .

سعی کن با زبون خوش رگ خواب  شوهرت رو بدست بیاری .بلندش کنی از اونجا .ولی با جیغ جیع نه ...سیاست داشته باش 

شما جوونید ،تازه عروس دامادید میخواید هر دفه حمام برید،اصلا حریم شخصی ندارید ...امیدوارم ک خدا برات ...

فقط حموم نیس ک یکسر تو خونه دامن و شال سرم میکنم که اصلا عادت نداشتم ب دامن و شال ، میگم ولی میدونم شرایطشو نداره میگه حداقل ۳ سال میکشه تا جدا شیم

فقط حموم نیس ک یکسر تو خونه دامن و شال سرم میکنم که اصلا عادت نداشتم ب دامن و شال ، میگم ولی میدونم ...

میدونم عزیزم .من یکی میاد خونمون چند روز اذیت میشم لباس بپوشم .واقعا درکت میکنم میدونم خیلی از مسایل هس ک مجبوری تحمل کنی ‌.ولی یاد حمام افتادم ک همه میفهمن آمار آدمو دارن کی میره کی نمیره ...  

دعا میکنم ک شوهرت ب حرفت بشه بتونی بلند شی

میدونم عزیزم .من یکی میاد خونمون چند روز اذیت میشم لباس بپوشم .واقعا درکت میکنم میدونم خیلی از مسایل ...

مثلا یکیش دکتر قرص های عفونت ک داده یکیش خواب اوره و من نمیتونم قرص هامو استفاده کنم چون خوابم میاد و بیام بخابم میگن این فقط میخوابه هیچی نمیکنه خلاصه همه چی حرفه ، نصف شب یهویی نمیتونم برم از اشپزخانه اب بخورم یا گشنمه الان چجوری برم غذا بخورم خابیدن بیدار میشن ساعت ۱۲ شبه و من گشنمه برم بخورم صدا بیدارشون میکنه بعدم میگن چرا لاغر شدی

مثلا یکیش دکتر قرص های عفونت ک داده یکیش خواب اوره و من نمیتونم قرص هامو استفاده کنم چون خوابم میاد ...

عزیزم.با تمام وجود درکت میکنم واقعا از ته قلبم میخوام خدا برات فرجی کنه تو کارهات