سلام من دو ماهه ازدواج کردم چن وقته نمیتونستم رابطه برقرار کنم احساس میکردم یه چیزی جلوشو گرفته مثل یه دیوار نمیتونستم ولی دو روزه تازه میتونم ولی بازم درد و سوزش دارم میلرزم از ترسم دکتر رفتم گف عفونته ولی من علائم واژینسموس رو داشتم میدونم، الان قرص عفونت داده دکتر میخام بپرسم ک کسی ک واژینسموس داره بعد ک رابطه برقرار کرد درد و سوزش بازم داره یا مال من عفونته؟ اگه بخاطر واژینیسموس بوده من دارو هامو استفاده نکنم
چرا به خاطر ترس واژن مرطوب نمیشه و خشک میشه و با ایجاد اصطکاک سوزش به وجود میاد من تجربه شو داشت ...
اها نمیدونستم
کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻♀️کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
داروااتو ک بخور تلی باید تحر..یک بشی تا درد نگیر من تا چندوقت همین بساطم بود با پوزیشنی ک راحتی انجام بده
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
خشکی از چ چیزی میاد؟ ببخشید میپرسم منظور رطوبت حین رابطه که نیس؟هس؟
چرا همونه.. حین رابطه ترشحات نباشه خشک میشه و رابطه امکانش نیست .. یعنی اگه باشه هم شدید آسیب میبینی.. دقیق نمیدونم از چه چیزایی میاد ولی ترس و پیشگیری طبیعی رو شنیدم که باعثشه
آخی سیستم بدنت بهم ریخته حتما .نگران نباش درست میشه .انشاالله تو زندگیت همیشه شاد باشی
اره بخدا با این وضع هم با مادر شوهرم اینا زندگی میکنم اصلا درکم نمیکنن از صب تا شب باید سر پا تو خدمتشون باشم کار کنم ب خونه بابام اینا هم اجازه نمیدن گیر میدن هفته ای یبار میگن باید بری سخت گیری میکنن ب لباسام ب بیرون رفتنام ب خوابیدنام ب غذا گذاشتنا ، روز ب روزم لاغر میکنم