2777
2789
عنوان

خاطرات پچگی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 50 پست
فک میکردم خارج اسم ی کشوره شمال اسم ی شهره🤣

منم فک میکردم خارج یه کشور جداست آمریکا جدا😂😂😂

ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم           داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)     دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا اینکه اگه تو دستشویی به خدا و اماما فکر کنیم کار خیلی بدیه و خدا می کشمون😂💔

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
چرا🥲

آهنگ محسن چاووشی و محسن یگانه بود پونزده شونزده سال پیش

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

یادمه بچگی روزی چهارصد تومن پول تو جیبی بود بعد همیشه خدا یه دونه آب میوه از این قدیما ۵۰یه دونه تی تاب خیلی خوشمزه ک هنوز مزش یادمه ۱۵۰یه چیپس ۲۰۰میگرفتم همیشه خدا همینارو فقط میگرفتم تقریبا دو سال دیگه چیزی امتحان نمیکردم نمیدونم چرا الان یادم میاد خندم میگیره خب چرا بقیه چیزا رو امتحان نمیکردم

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏
یادمه بچگی روزی چهارصد تومن پول تو جیبی بود بعد همیشه خدا یه دونه آب میوه از این قدیما ۵۰یه دونه تی ...

هرکی هزارتومن داشت  پولدار به حساب میومد 🤣

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
هرکی هزارتومن داشت  پولدار به حساب میومد 🤣

یه بار داییم بهم دو تومن داد دادم یه شانسی خریدم هزار خب یه دایناسور خیلی خیلی کوچولو توش بود چقد غصه خوردم اون هزار تومن دیگه رو هم دادم باز شانسی بازم یه گیره مسخره توش بود چقد اون شب ناراحت بودم هنوزم یادمه اون شبو یا نصف شب غصه پولمو میخوردم

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏
وای خدااااا بانو بازی چقد کتک خوردیم بخاطر اینکه چادر هارو می‌بستیم دور کمرمون مثلا دامنمون مدادم می ...

ما می‌بستیم  دور کمرمون بچمونو که یه عروسک بود بغل میکردیم واسه شوهر خستمون که تازه از سر کار آمده بود چایی میبردیم😂🤣🤣

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊