2777
2789
عنوان

خاطرات پچگی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 50 پست

شبکه پویا و نهال نبود و با دختر خالم سیدی متفاوت می خریدیم بعد باهم عوض می کردیم و می دیدیم/عاشق اهنگ های اندی بودم مثل آمنه😂

یا آهنگ بازم شراره...

چادر می بستیم دور کمرمون و چوب سیخی تو موهامون  ادای بانوهای کره ایو در میاوردیم😂

یادش بخیر باعث شدی مرورشون کنم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من آهنگ تیغ اخرو بکش 🤷🤷🤷 داغان بودم یعنی 🤦🤦🤦🤦💔💔💔💔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

میرفتیم تو کوچه دعوا با پسرا ما میگفتیم دخترا شیرن مث شمشیرن پسرا پنیرن دس بزنی میمیرن🥲😂

حالا ما میگفتیم پسرا بادکنکن دست بزنی میترکن 😂

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 
شبکه پویا و نهال نبود و با دختر خالم سیدی متفاوت می خریدیم بعد باهم عوض می کردیم و می دیدیم/عاشق اهن ...

وای خدااااا بانو بازی چقد کتک خوردیم بخاطر اینکه چادر هارو می‌بستیم دور کمرمون مثلا دامنمون مدادم میزدیم تو موهامون 😂😂😂

مادرم گفتع به من دست تو دماغت نکنی 

جیگیلی درنیاری شوت نکنی 

سرپا جیش نکنی

پیشی رو خیس نکنی

اصغر و بوس نکنی

به حرف اون گوش نکنی

😂😔

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
شبکه پویا و نهال نبود و با دختر خالم سیدی متفاوت می خریدیم بعد باهم عوض می کردیم و می دیدیم/عاشق اهن ...

وهای اهنگ شراره هنوزم دوسش دارم😁

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
پسرا: پسرا شیرن مس شمشیرن. دخترا بادکنکن دست بزنی میترکن دخترا: دخترا موشن مس خرگوشن پسرا باد کنکن ...

این دیگه خود زنی بوده😂🤣🤣

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊

سرگرمی تو شده بازی با این دل غمگین و خسته ....

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

وای یادمه یه فیلم بود نمیدونم دیده باشین یا نه به اسم دختر گربه ای وای قیافش یادم اومد ترسیدم چی بود نکبتی تموم شبا با ترس میخوابیدم

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏