2777
2789
عنوان

وای خدا شکرت داداشم آزاد شد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 24 پست
خب چیکار کرده؟ الی خودش بخواد خوب شه دعا های ما هیچ نقشی نداره

خب تاثیر داره گلم 

سکه هایی ک بابام بعنوان مهریه ب مامانم داده بود رو برداشت بعد رفته بود خونه گرفته بود ک مستقل بشه 

بعد مامانمم اعصابش خورد میشه میزنه داداشمو وفحاشی میکنه داداشمم مشت میزنه میخوره ب دماغ مامانمم وخون میاد بابامم زنگ میزنه کلانتری و ۳روز زندان 

از غصه کم مونده بود دیونه بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشتم چند تا پست  بالا هست  عزیزم  خواهش میکنم دعا کن

زیاد هم فک نکنم تقصیر داداشت باشه وقتی خانوادت پول دارن چرا خودشون اول ب بچشون ندادن ک بره زندگیشو بسازه البته تقصیر داداشت هم هستا نباید روی مادرش دست بلند میکرد کار واقعا ناپسندی بود 

امیدوارم مشکلات بین خانوادتون حل و همبستگی بینتون زیاد شه و برادرت هم سر عقل بیاد و عاقبت بخیر بشه عزیزم 

خب تاثیر داره گلم  سکه هایی ک بابام بعنوان مهریه ب مامانم داده بود رو برداشت بعد رفته بود خونه ...

خب اگه واقعا تاثیر داره منم دلم میخواد که همه بندگان از جمله داداشم احترام به خانواده رو یاد بگیره

خب اگه واقعا تاثیر داره منم دلم میخواد که همه بندگان از جمله داداشم احترام به خانواده رو یاد بگیره

وقتی میتونی تاثیر ودلگرمی دعای بقیه رو درک کنی ک توشرایطی مثل من باشی 

وازشدت حرص خوردن قرص اعصاب بخوری خواب آور ولی خوابت نبره ازشدت سردرد 

نمیدونم اعتقاد شما اینطوریه دیگه

میدومی آدم  توشرایط سخت ب ی چیزی دلگرمه 

من ب دعاهای بقیه دلگرمم 

من مثل شماها هیچ کس رو ندارم بشدت تمام تنهام ونمیتونم حرف دلمو ب کسی بگم  هعییی دورم شلوغ اما حالی از آدمه 

میدومی آدم  توشرایط سخت ب ی چیزی دلگرمه  من ب دعاهای بقیه دلگرمم  من مثل شماها هیچ ...

مگه تو اصلا منو میشناسی و از زندگیم خبر داری

اینو بدون که من اینقدر مشکلات داشتم که اعتقادمو از دست دادم