minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 عنوان حجامت 50 بازدید | 4 پست خانوما تو تقویم حجامت دیدم نوشته 14اردیبهشت میشه حجامت کرد میشه از تجربیاتتون بگید اینم بگم اولین بارمه🥴 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1402/02/09 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parmis2004 عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 310 برای حجامت کمرم اول تیغ تند تند زد به کمرم تا عادت کنه بعد سریع چند تا خط کشید و دستگاه رو گذاشت روش خیلی باحاله نه ترسی داره نه دردی
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 برای حجامت کمرم اول تیغ تند تند زد به کمرم تا عادت کنه بعد سریع چند تا خط کشید و دستگاه رو گذاشت روش ... خوب خوبع پس برم اصلا بدنم ی جوری شده ب هرکی میگم میگه برو حجامت صورتم گرفته شده انگار خون غلظ بدنم زیاد شده میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
parmis2004 عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 310 خوب خوبع پس برم اصلا بدنم ی جوری شده ب هرکی میگم میگه برو حجامت صورتم گرفته شده انگار خون غلظ بدنم ز ... منم شنیدم خوبه منم بخاطر دستم رفتم ولی شما کجاتو میخوای حجامت کنی
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 منم شنیدم خوبه منم بخاطر دستم رفتم ولی شما کجاتو میخوای حجامت کنی از کمر فک کنم حجامت کنن میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️