2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا قرار مناسبه؟

جاهای خلوت تر بری اره

معمولا اونجا خیلی شلوغه و‌احتمال اشنا هس اگ ترس از اشنا نداری اره خوبه

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

جای تفریحیه..تله سیژ داره میری نوک کوه اونجا هم شهربازی طور..با حاله..ولی خب برا خوش گذرونی خوبه..

اگر میخواهین عاشقانه حرف بزنید نه

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  

ی کافه هست اول طرقبه خیلی قشنگه قیمتتش بدنیس

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
جاهای خلوت تر بری اره معمولا اونجا خیلی شلوغه و‌احتمال اشنا هس اگ ترس از اشنا نداری اره خوبه

اتفاقا بخاطر اشناها میخام برم اونجا😂😑خدایا من چیکار کنم چ گرفتاری شدم

شلوغه؟

تقرییاااا 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

وسط هفته ها خلوته 

مرسی گلی❤

فداااات

اتفاقا بخاطر اشناها میخام برم اونجا😂😑خدایا من چیکار کنم چ گرفتاری شدم

هرجا بری ی اشنا حتما هس مگ‌پوشیه بزنی😐😂

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️