2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 44 پست
هنوز نه بعدشم همه وام میره برای جهیزیه 

عزیزم نقره مشخص میشه هاااا میخوای رینگ ساده استیل بخر با همسرت هماهنگ کنین ک مثلا طلا سفیده

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه خودش موافق بود بخر دختر بعدا همین شوهرت سرکوفت میزنه .من شوهرم حلقه طلاشو دستش نمیکنه کلا فامیلامون اقایونشون طلا دستشون نمیکنن اما حلقه شو دوست داره و اصلا اجازه نمیده من حتی دستم بگیرم به شوخی گاهی اوقات میگم ببرمش با یه انگشتر برا خودم تعویض کنم همچین بهش برمیخوره و شروع میکنه نق نق زدن   

عزیزم نقره مشخص میشه هاااا میخوای رینگ ساده استیل بخر با همسرت هماهنگ کنین ک مثلا طلا سفیده

به خودش نمیگم چون نمیخوام بفهمه خانوادم مشکل مالی دارن و هزینه خرید حلقه ندارن😔

خب پس ب قول دوستان ی تیکه جهیزیه نگیر حتما حلقه بگیر براش بعدا بهت سرکوفت نزنن عزیزم

یا حلقه نقره بخر ببر برات روکش طلا بزنن اینم فکر خوبیه هاااا نهایتم 100/200تومن بابت آبکاری بگیرن

اگه خودش موافق بود بخر دختر بعدا همین شوهرت سرکوفت میزنه .من شوهرم حلقه طلاشو دستش نمیکنه کلا فامیلا ...

ما تو فامیل خودمون نه فامیل همسرم... اصلا مردا حلقه دستشون نمیکنن و واسه مرد حلقه نمیخریم

یا حلقه نقره بخر ببر برات روکش طلا بزنن اینم فکر خوبیه هاااا

آره فکر خوبیه😂مرسیییی گفتی

حالا شدنیه؟یعنی نقره بخرم برم بدن روکش طلا کنن

بعدا که اون روکشش نمیره😂؟

آره فکر خوبیه😂مرسیییی گفتی حالا شدنیه؟یعنی نقره بخرم برم بدن روکش طلا کنن بعدا که اون روکشش نمیره ...

اره گلم ن نمیره سالی یبار ببر آبکاری خیالت تخت😜😂😂

آره فکر خوبیه😂مرسیییی گفتی حالا شدنیه؟یعنی نقره بخرم برم بدن روکش طلا کنن بعدا که اون روکشش نمیره ...

به نظرم این کار رو نکن بعدا به هر دلیلی بفهمه فکر میکنه سرش کلاه گذاشتی عزیزم

ببین گلم نهایتا که متوجه وضعیتتون میشه

این چیزی نیست که بخوای پنهون کننی نمیخواد خیلی بولد کنی

بگو من دوست ندارم به پدرم فشار بیاد میخواد خودم تهیه کنم حتی جهیزیه هم نمیخوام پدرم اذیت شه

همین که من رو بزرگ کرده دستش درد نکنه

البته گلم ایم رو بهتر بود قبل عقد صحبت میکردی

البته ان شاءالله درک کنند

به نظرم این کار رو نکن بعدا به هر دلیلی بفهمه فکر میکنه سرش کلاه گذاشتی عزیزم ببین گلم نهایتا که مت ...

پدر که ندارم ...مادرمم سنش بالاست قدیمیه اصلا درک نمیکنه که مرد متاهل باید حلقه دستش کنه رسمم نداریم

وگرنه میتونستم یک تیکه از طلاهامم شده بفروشم جور کنم پولشو ولی مامانم اجازه نمیده ....خسیسه

فکر کنم طلا کلا برای مرد بده چه سفید چه زرد

اخه نقره هم خیلی ضایع هست 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
الان بعضیا گفتن نقره هم خوبه ...بالاخره چیکار کنم😂

بنظرم ضایست خیلیییییییی

حروم بودت رو بهونه نکنین فوقش نمی‌اندازد

یدونه مرد حلقه داره اکنم نخرین دیگه هیچی

و شرمنده اگر پولش رو ندارین چرا ازدواج کردین پس جهاز چطوری میخرین؟

قرض کنین بخرین

پدر که ندارم ...مادرمم سنش بالاست قدیمیه اصلا درک نمیکنه که مرد متاهل باید حلقه دستش کنه رسمم نداریم ...

خدا مادرتون رو برات حفظ کنه عزیزم

حالا با اقا صحبت کنید بگید ما رسم نداریم ببینبد چی میگن بعضی اقایون هیچ علاقه ای به حلقه ندارن اصلا