2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 44 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرم خوبه حلقه بخرید

طلا حرامه ولی پلاتین حلاله

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
پلاتین گرونه وگرنه پلاتین میگرفتم

خب تو مجبور نیستی حلقه گرون تر از حلقه اونا بگیری همینجوریشم انگشت اقایون چون بزرگتره حلقشون گرون درمیاد

لطفا درخواست دوستی ندید
الان بعضیا گفتن نقره هم خوبه ...بالاخره چیکار کنم😂

نقره خوبه در صورتی که شوهرت و خانوادش دردسر درست نکنن و راضی باشن

اگه نه پلاتین بگیر حتی اگه شده از یه خرج دیگع بزنین چون اگه براشون مهم باشع حلقه تو چشم تره 

خب الان نقره بگیرم بده؟

باید بهش بگی اگه حتی تردید کرد نکن بعدا سرکوفت میشنوی اگه قطعی گفت اره خوبه طی کن باهاش بگو نمیخوام دلخوری پیش بیادا اگه مطمئنی بگیریم

لطفا درخواست دوستی ندید
نه هنوز....ما تو فامیلمون رسم نداریم مرد حلقه دستش کنه  ولی من دلم میخواد دستش کنه

از این حلقه رینگی های ساده گرون درنمیاد پلاتینشم بگیری خوب میشه

لطفا درخواست دوستی ندید
پلاتین گرونه وگرنه پلاتین میگرفتم

حداقل طلا سفید بگیر اخا نقره ب نظرم ی جوریه اون واست طلا گرفته

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍