عزیزم 😂 بخدا من از بیشعور اینقد ناراحت نشم ولی فقط با من اینجوریه
مامان هیچوقت توی دلش چیزی نیس همیشه مامان بزرگم میگفتن اه و نفرین مادر نمیگیره چون از ته دل نیس از روی عصبانیت ی حرفی میزنه اما بترس از روزی ک باباها نفرین کنن
خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب کی از مادر به دختر نزدیکتر ولی خب ببین من خودم مادرم دغدغهامون خیلی بیشتر از اون چیزیه که وقتی د ...
بله اینا درسته اما من حس میکنم اصن منو دوس نداره رفتارای مادرانشم غریزی یه جورایی چون مامانای دیگرو میبینم کلی به بچشون محبت میکنن و اهمیت میدن ولی این هیچی
قبلا ناراحت میشدم و حتی میگفتم چرا اینجوری میگی ولی دیدم تمایل زیادی برای اینکه خودش رو تغییر بده نداره، در نهایت فهمیدم من باید خودم رو تغییر بدم تا کمتر اذیت بشم و الآن دیگه عادت کردم :)
اصلا ب دلت نگیر بهتر از مامان و بابای خود ادم هییییچ جا نیس واقعا روح زندگی ان
من یجورایی قبول دارم اینارو ولی نه واسه خودم چون واقن حسش نمیکنم بخدا نه محبتی نه توجهی نه اهمیتی هیچی بخدا کمبود محبت دارم ازونورم یه رل دارم ازینا بدتر😭