2821
2789
عزیزم نمره مستمر کل رو همون موقع ثبت میکنن تا جایی که من میدونم  نمره مستمر ماهیانه منظورم نیس ...

مستمر ماهانه دیگه چیه. نشنیدم دربارش. 

یعنی مثلا از همین مسخره بازیاس که تحویل مدیر میدن که ببینن حدمون چیه یا جدیه و میره اداره 

اگه تفاوت نمره ها خیلی زیاد باشه چی؟ 

نه ببینکلا مستمر ثبت میشه بعد شما آزمون های نهایی رو میدی زمانی که جواب  آزمون های نهایی رو اعلام میکنن به صورت یک کارنامه اولیه هستش که فقط مستمر و نمرات دوازدهم داخلش هست که کنار نمرات نهایی نمرات مستمر زده شده و امکان تغییر نداره تنها چیزی که امکان تعبیرش هست اونم داخل کارنامه اولیه خود نمرات کتبی نهایی هست که در صورت اعتراض در حد چند صدم یا نهایتا یک نمره به اون اضافه میکنن ولی برای مستمر قبل از اعلام کامل ثبت شده و امکان برگشت نیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستان سلام 

متاسفانه کلاس دوازدهم وارد سن سربازی می شوم و معافيت تحصیلی بنده به اتمام می رسه... 

مدیر مدرسه گفته 1 سال حق معرفی داری که خودت را به نظام وظیفه معرفی کنی... 

ولی یک چیز بدتر هست... 

گفته داوطلب ازاد حساب میشی و نمره مستمر برات 0 رد می کنن صفر... 

دوستان اگر امتحان نهایی ها را عالی پاس کنم و مستمر صفر باشه نمره کارنامه ام کم میشه یا نه؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.. 

2823
2791
2779
2792