2777
2789

سلام این چه رسم بدیه که تا یکی فوت میکنه همه نهارو شام تلپ میشن اونجا،تو این شرایط بد صاحب عزارو درک نمیکنن ،نگین واسه دلداری میان بخدااا هیچکس برای دلداری صاحب عزا نمیاد همه واسه شکم میان،اینهاااا همه بماند من میبینم چندتا غذام میگیرن که ببرن خونه خیلی بده ادم چحوری دماغشونو بسوزونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره اصلا غذا ندین

واقعا نمیفهمم طرف عزاداره حالا بره سفارش بده و مهمون داری کنه ! یعنی چی 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

منم این رسم و قبول ندارم ، واقعا خسته کننده هست برای صاحب عذا ، لااقل دمه شام یا ناهار برن خونه خودشون خوبه 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

موافقم.

من یه‌ روایت‌ یا حدیث بود شنیدم از پیامبر که کسی فوت میکنه تازه شما برای خانوادش غذا هم ببرید...اون وقت الان به قول شما همه تلپ میشن.تازه میشن بار روی دوش اون خانواده

بسم الله الرحمن الرحیم

رسمه خب شام میدن ملت پاشن برن خونشون 

البته سما ما فقط سوم ناهار میدن با چهلم وتمام

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

موافقم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

متاسفانه همیشه این رسم بوده و هست 

خیلی وقتا هم بجا هست(ن اون قسمت ک غذا بگیرن ببرن)

مثلا مادربزرگم فوت کرد عمه هام از شعرای مختلف اومده بودن با بچه ها و شوهراسون چجوری شام نمیدادیم مهمون متفرقه هم بود 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

ما میریم  پول میدیم یعنی خودمون نه بزرگ خانوادمون میده . 

خوزستان رسمه.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️