2777
2789
عنوان

به جرم زن بودن...💔

258 بازدید | 15 پست

_چه دختر آرومی هستی!

_چقدر ساکتی!

_ همیشه انقدر کم حرفی؟ 

نمی گم چون هیچ وقت کسی نبود حرفامو بشنوه...

به ظاهرم نگاه می کنه ازم تعریف می کنه، میگه: ای بابا یه ریکشنی نشون بده 

پشت گوشی انقدر کم حرف نبودی! 

میخواد همون قرار اول ببوستم، اجازه نمیدم بعدا گله می کنه، دوست داره راجع به مسائل جنسی حرف بزنه...

نمی گم چقدر دلم یه تکیه گاه می خواست 💔

نمی گم دلم میخواد یکی باشه فقط کمی باهاش دردودل کنم، کمی محبت کنه بهم بدون اینکه توقع داشته باشه باهاش بخوابم،

میگه چقدر سردی...

دختر سردی هستی...

سکوت رو میشکنم:

ازش توجه می خوام، میگم راجع به دخترای دیگه پیش من حرف نزن حسودیم میشه...

می خنده و سعی می کنه حسادتم رو تحریک کنه...

برام خط و نشون می کشه که اگه فلان و بیسار نکنی میرم سمت دخترای دیگه... 

اینجا نقطه ی پایان تمام روابط منه.

نفر بعدی، قرار اول 

_چقدر ساکتی... 

و... 

این میشه که تنهاییمو ترجیح می دم... 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این به جرم زن بودن نیست، به جرم ندونستن ارزش هست😅.مربوط به آدمیه که ارزش خودش رو نمیدونه،دختری که ارزش خودش رو بدونه سمت اینجور روابط نمیره حتی اگه تنهایی خیلی بهش فشار بیاره.روابط با مذکر جماعت همینه. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
این به جرم زن بودن نیست، به جرم ندونستن ارزش هست😅.مربوط به آدمیه که ارزش خودش رو نمیدونه،دختری که ا ...

باشه شما خوبی

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
در جهان هرگز نشو مدیون احساس کسی
 تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
 گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی 
صبر کن پیدا شود گوهرشناس قابلی
یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
چقدر مفهومی نوشتی…

مفهوم ک در واقع اراجیف دوست پسرمه😂

😂

خنده نداره😢😂 خدا لعنتش کنه همشون قرار اول میگن چقدر آرومی انتظار جفتک پرونی دارن