2777
2789
عنوان

دلم پره😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 28 پست
بخدا به جان خودم به کسی حسادت نمیکنم. ولی میبینم دورو بریام همه خونه دارن ،میرن میگردن، سرکار میرن ...

هر کاری میکنی بچه رو اذیت نکن

بخدا روش اثر میذاره بعدا هزار برابر عذابت میده

الان خواهر زاده من همه رو روانی کرده

یه بچه غیرقابل کنترل که مقصررفتاراش پدر مادرشن

میدونم سخته ولی کاش از پسش بربیای💓

حالا خونواده همسرم کاری بام ندارن. اذیت نمیکنن. شوهرمم نتونست کار خوب پیدا کنه و حال بده به زنو بچ ...

شاید چون زیادی کنار اومدی عزیزم ولی بدون دعوای بین خودتون دوتا اصلاااااا ااا ربطی به بچه تون نداره ها 

بچه تون چه گناهی کرده که تاوان پس بده 

میدونین جلو دوستاش خردش کردین چقدررررر براش بد تموم شده؟؟؟؟ چقدر خرد شده؟؟؟؟ مخصوصا اگه سنش نوجوان باشه که حسابی داغون میشه توروخدا لطفا حواست به بچت باشه سر اون بیچاره که گناهی نداشته خالی نکنی اگه نمیتونی به خودت نزدیکش کنی حداقل از خودت دورش نکن که مجبور بشه به دوستاش پناه ببره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا خونواده همسرم کاری بام ندارن. اذیت نمیکنن. شوهرمم نتونست کار خوب پیدا کنه و حال بده به زنو بچ ...

درکت میکنم منم یکی از مشکلاتم همینه خانواده همسرم ناحق کردن بین پسر و داماد رو انتخاب کردن و تمام سرمایه شون دادن بهش تازه هنوز دامادشون نشد ماه آینده عقد عروسی باهم دارن مغازه بهش دادن خونه دادن جهازه دادن طلا هم دادن بهشون به ما هیچی همسر در به در دنبال کار و پول هس  داماد بیکار نبود توشرکت کار می‌کرد شغل دوم دادن کمک هزینه خونه باشه برا دخترشون 

💜وزن ۷۰ 💜  قد ۱۶۴   💜  هدف ۶۰💜

تازه قرار بود شب عروسیم پول هارو مادرم جمع کنه بده به ما تو عروسیم دعوا کردن گفتن داره جمع میکنه برا جهاز مامانم گفت خودتون جمع کنین بعدا بدین به خودشون  پول هارو رفت از خودش مبل خرید دو دست هرکار کردیم نداد به ما

همسرم وقتی فهمید ازترس من که ولش نکنم در های خونه رو قفل کرده بود

شاید چون زیادی کنار اومدی عزیزم ولی بدون دعوای بین خودتون دوتا اصلاااااا ااا ربطی به بچه تون نداره ه ...

پسرم نزدیک ۷ سالشه.

بخدا خودم میدم میدونم کارم خیلی خیلی اشتباهه.

ولی وقتی عصبی ام واقعا نمیتونم خودمو کنترل کنم.

پسرم انقد دوسم داره و وابستمه که.

ولی من دیوونه میشم انگار بعضی وقتا😭😭

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
درکت میکنم منم یکی از مشکلاتم همینه خانواده همسرم ناحق کردن بین پسر و داماد رو انتخاب کردن و تمام سر ...

اونا دیگه ناحقی کردن 

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
همسرم وقتی فهمید ازترس من که ولش نکنم در های خونه رو قفل کرده بود

انشالله که خوشبخت باشید عزیزم.

بیخیال رفتاراشون بشید

پسرم نزدیک ۷ سالشه. بخدا خودم میدم میدونم کارم خیلی خیلی اشتباهه. ولی وقتی عصبی ام واقعا نمیتونم خ ...

عزیزم وابستگیش به شما بخاطر سنشه لطفا تمام سعی تونو بکنید هنگام عصبانیت بتونید خشمتون رو کنترل کنید چون اینطوری هم بچه تون آسیب روحی میبینه هم یاد میگیره وقتی عصبانیه اینطوری باشه لطفا سعی کنید الگوی بهتری برای فرزندتون باشید تا آینده ش خراب نشه اگه دوست داشتید میتونید کلاسهای صوتی کنترل خشم آقای پوراحمد خمینی رو امتحان کنید و همینطور تربیت صحیح فرزند تا 9 سالگی فوق‌العاده کاربردی و عالی هست اگه دوست داشتید بگید لینک کانال شونو بدم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
انشالله که خوشبخت باشید عزیزم. بیخیال رفتاراشون بشید

سلامت باشی ما تو سختی باشیم نتونیم درست یخچال پر کنیم یا مهمون بدم  از اون طرف راحت به اونها کمک کنه

عزیزم وابستگیش به شما بخاطر سنشه لطفا تمام سعی تونو بکنید هنگام عصبانیت بتونید خشمتون رو کنترل کنید ...

خیلی ممنون.

لطف میکنید بفرستید برام

خیلی ممنون. لطف میکنید بفرستید برام

حتما عزیزم 

خیلی ممنون. لطف میکنید بفرستید برام

🌸🍃 یک روانشناس انقلابی 🍃🌸

#محسن_پوراحمد_خمینی

💚روانشناسی با رویکرد اسلامی ایرانی🇮🇷

💓 ثبت نام و دریافت کلاسها 👇

@hamsaranclass

💓 راهنمای کانال 👇

(مشاوره #رایگان، مشاوره #تلفنی، نظرات، فروشگاه‌های همسران خوب، تبلیغات و...) 👇

@hamsaranrahnama

عزیزم من تو کانال ایتا شون عضوم اینم لینک کانال ایتا شون هست ولی تو روبیکا هم پیج دارن که متاسفانه من اونو ندارم قسمت دریافت کلاسها که برید همه چی رو براتون توضیح داده اینم لینک کانال اصلی خودشون هست اگه دوست داشتین عضو شین 👇👇👇👇

@hamsaranekhoob

🌸🍃 یک روانشناس انقلابی 🍃🌸 #محسن_پوراحمد_خمینی 💚روانشناسی با رویکرد اسلامی ایرانی🇮🇷 ...

خیلی ممنون