2777
2789
عنوان

قد ایده آل

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 24 پست
چه ربطی داره😐😂 مامان 185 سانتیم ندیدم تاحالا ببینم

عکس تو نینی سایت نمی‌ذارم🙂🙂

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
از بچگی علائم داشت تحقیق کردیم دیدیم همه علائم ها درست بوده و چند نفر هم گفتن اینو

این کافی نیست باید پیش چند متخصص بره آزمایش های مربوطه رو انجام بده 

فقط با نظر چندتا خاله و عمو

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا من هر پسر قد بلندیم پیدا میکردم برای خودم، کوتاه دوس داشت  اینم شانس ماعه😂

😂😂😂من اصلا قد بلند پیدا نکردم داخل از خودم کوتاه تر نباشه😂

فقط داداش دوستم ۱۸۲ هست که دوستم چند روزه قهره که رو داداشش کراش بزنم😂

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
این کافی نیست باید پیش چند متخصص بره آزمایش های مربوطه رو انجام بده  فقط با نظر چندتا خاله و ع ...

توی سایت های مختلف ک تشخیص میدن گفتیم اونا هم گفتن احتمالا ترنسه

باباش نمیدونه جریان ترس رو و اگه بگه می‌ترسه کار دستش بده اخلاق داییم خاصه یکم😔

توی سایت های مختلف ک تشخیص میدن گفتیم اونا هم گفتن احتمالا ترنسه باباش نمیدونه جریان ترس رو و اگه ب ...

بهتره ببرینش جای متخصص و الکی با روح روان اون بچه بازی نکنین 

بهتره ببرینش جای متخصص و الکی با روح روان اون بچه بازی نکنین 

واقعتش فقط من و دوستاش میدونیم

مامانمون و ... هیچکس نمیدونه تنها هم ک نمیزارن بره بیرون حتی اگه کسی هم پیشش بود وگرنه اگه دست خودم بود همون اول می‌بردم🙂💔