2789
عنوان

قضاوت نکنیم💔

63 بازدید | 2 پست

اینو توی یه کانال خوندم واقعا دردناک بود

اینکه هیچ دوستی ندارم اینکه توی مدرسه حس میکنم اضافیم اینکه از طرف هیچ کسی درک نمیشم و این واقعیه هیچکس تو کلاس به من اهمیت نمیده به حرفام گوش نمیده و فک میکنه من یه موجود اضافیو رو موخم که بود نبود فرق نداره یا بهتر بگم ،دوس داشتن من هیچ وقت نبودم چون هیچکس باهام حرف نمیزنه  

با حرفاشون با قضاوتاشون با رفتاراشون روزی هزار باااار اذیتم میکنن قلب شکستمو میشکونن بدون اینکه بدونن توی زندگی من چه خبره چه مشکلاتی دارم روز گذشته چه اتفاقایی واسم افتاده فقط واسه خودشون میتازونن و قضاوت میکنن . حرفی میزنن که تا ابد زخمش رو دلم میمونه و باعث میشه احساس ناکافی بودن کنم از خود واقعی خجالت بکشم به این فکر کنم که چه رفتارایی کردم و باز هم صدای شکستن قلبمو میشنوم بار ها توی طول روز با خودم حرف میزنم و به خودم میگم چرا ولی هیچ جوابی براش ندارم فقط خودمو تنهاییه که حرفامو گوش میده

حرف میزننو قضاوت میکنن بدون اینکه بدون چه مشکلاتی واسم پیش اومده و واقعا توی زندگیم یه اتفاقات وحشناکی افتاده که حتی نمیشه بش فکر کرد 

و اخرش به این نتیجه میرسم که ای کاش بمیرم یا اصلا وجود نداشتم 

یا اگه بمیرم کی واسم گریه میکنه و با خودم میگم هیچ کس کیه که اهمیت بده مگه تو حالت عادی کسی بهم پیام میده باهام حرف میزنه بعد مزگمم همون طوری میشه 

ولی بازم احساس میکنم دارم میمیرم احساس یه مرده متحرک که توی هر شرایطی قادره بشینه واسه یکی از مشکلاتش زاز زار گریه کنه ولی بازم میخندم همیشه میخندم 

خنده بر لب میزنم تا کس نداند درد من

ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

واقعا یه حرفایی میزنن که واقعا عجیبه ادم همچین حرفیو بخواد رو در رو به یه نفر بگه 

مثلا چن روز پیش الکی گفتم میخوام تغییر رشته بدم نمیشه اسمشوگذاشت دوست چون اگه دوست بود همچین حرفی نمیزد ولی گفت اگه بری کل کلاس از دستت راحت میشن

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

و اون روز من هزار بار ارزوی مرگ کردم و با خودم گفتم خدایا توی تین دنیا هیچ دلیلی واسه زنده موندن ندرام هیچ دلیلی پس چرا بازم دارم زندگی میکنم اگه خود کشی میکردم هیچ کس باورش نمیشد چون با خودشون میگن اینکه دلیلی نداشت خودشو بکشه

اما همین حرفتی کوچیکن که زندگی یکیو نابود میکنهاما همین حرافای کوچیکن که زندگی یکیو نابود میکنه

من فقط 16 سالمه

راستش من همیشه تو تنهاییم حال کردم

حتی اگه ته کلاس بودم

ولی نه احساس بی ارزش بودن کردم

نه احساس اضافی بودن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: