2777
2789
عنوان

تجربه من برای پُرتر شدن صورتم🍓

56760 بازدید | 33 پست

من صورتم خیلییی تپل بود یمدت رژیم گرفتم و وزنمو اور‌دم پایین و صورتم لاغرشده بود

الان حدودا سه ماه میشه ‌که دارم این قرصهارو مصرف میکنم و صورتم دوباره پر شده جوری که اطرافیان کاملا متوجهش شدن

بهتون میگم چکار کردم که اگه شما هم خواستید استفاده کنید🌱

قرص امگا۳ هفته ای دوعدد

ویتامین ای هفته ای دو عدد

کپسول اکتی درم هرروز بعد صبحانه

ویتامین دی دوهفته یک عدد(من کمبود ویتامین دی دارم اگه برای شما نرماله ماهی یدونه کافیه)

و کلسیم هفته ای یدونه(چون من کلسیم بدنم خیلی بالاست و بیشتر از این مقدار باعث سنگ کلیه میشه برام)

برای من مصرف اینا خیلی تاثیر داشته بیشتر از همه اکتی درم؛امگا۳ و ویتامین ای تاثیرگذار بودن شیر هم هفته ای دوسه لیوان میخورم(پرچرب)

بجز پر شدن صورت اگه میخواید چاق بشید لبنیات گاومیش عالیههه من یک هفته شیر و ماست گاومیش خوردم و توهمین یک هفته نزدیک ۳کیلو اضافه کردم😅

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فقط شیر محلی پرچرب اونم هر روز ..صورتو پف پفی میکنه 

دقیقا

یه قاشق پودرجوانه گندم هم بهش اضافه بشه تاثیرگذاریش خیلی بیشتر میشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون🥹✨️

خواهش میکنم عزیزم❤

دقیقا یه قاشق پودرجوانه گندم هم بهش اضافه بشه تاثیرگذاریش خیلی بیشتر میشه

من وقتی قرص جوشان ویتامین سی میخورم هم صورتم خیلی پر و سفید میشه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
من وقتی قرص جوشان ویتامین سی میخورم هم صورتم خیلی پر و سفید میشه

اتفاقا من هم هرشب قرص جوشان میخورم ولی فکر نمیکردم صورت رو تپل کنه

اتفاقا من هم هرشب قرص جوشان میخورم ولی فکر نمیکردم صورت رو تپل کنه

عزیزم اینا رو هر کدوم چه وقت بخوریم

منظورم بعد صبحانه 

بعد ناهار یا بع از شام یا قبل از خواب

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
عزیزم اینا رو هر کدوم چه وقت بخوریم منظورم بعد صبحانه  بعد ناهار یا بع از شام یا قبل از خواب

اکتی درم مخمر ابجو و زینک داره من خیلی ازش راضی بودم اونو روزی یدونه بعد صبحانه بخورید قیمتش هم ارزونه ۱۳۰تومن بود

امگا۳ هفته ای دوتا بعد ناهار میخورم من

ویتامین ای هم هفته ای دوتا بعد ناهار(روزایی که امگا۳میخورم دیگه ویتامین ای نمیخورم)

کلسیم رو عصرا میخورم و تاچندساعت بعدش نباید قرص اهن مصرف کرد(بعدش باید اب زیاااد بخورید که سنگ کلیه نگیرید البته بهتره کلسیم سیترات بخرید که رسوب نمیکنه من اینو تازه فهمیدم)

قرص اهن رو هم شب میخورم

ویتامین دی هم بعد شام یا ناهار و غذای سنگین بهتره خورده بشه که راحت جذب بشه

ممنونم از اطلاعات مفیدت عزیزم

خواهش میکنم گلم🌼

وزنت چی ؟  بدنم چاق میکنه ؟.    اخه من از این قرصا ک میخورم خیلی خوش اشتهاتر میشم نمی ...

اکتی درم اشتهارو زیاد میکنه چون زینک داره

ولی بدنم چاق نشده چون فعالیتم زیاده

فقط صورتم رو تپل کردن

اگه شما فعالیتتون کمه یا زود چاق میشید ممکنه بدنتون هم تپل بشه بعد مصرف اکتی درم بعد ناهار بخورید میگن کمتر اشتهارو افزایش میده

بقیشون نه اشتهااور نیستن

وزنت چی ؟  بدنم چاق میکنه ؟.    اخه من از این قرصا ک میخورم خیلی خوش اشتهاتر میشم نمی ...

جوانه گندم و شیر رو هم امتحان کنید خیلی خوبه(شیر رو بجوشونید و یه قاشق پودرجوانه گندم توش بریزید)

سبوس برنج هم همینطور(دم کنید بخورید)