2789
عنوان

زایمان

775 بازدید | 18 پست

خانما پیشه هر دکتری که میخوام زایمان کنم باید از چند ماه قبل پیشش پرونده داشته باشم که قبولم کنه چون دکتری که میخوام برم پیشش واقعا سرش شلوغه میترسم ماه اخر برم پیشش بهم وقت نده 

کدوم شهری؟؟من برا دو تا بچم ماه اخر رفتم فقطم نامه زایمان ازش گرفتم یعنی تحت نظرش نبودم....هم سرش خیلی خیلی شلوع بود هم ویزیتاش گرون بود تقریبا......

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
کدوم شهری؟؟من برا دو تا بچم ماه اخر رفتم فقطم نامه زایمان ازش گرفتم یعنی تحت نظرش نبودم....هم سرش خی ...

کرجم ولی تا اقدسیه ۲ساعت راه میخوام برم پیش مریم باوریان تو نیکان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از ماه اول باید بری...

الان فک کنم برا سزارین ۱۵ میلیون بگیرن 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
کرجم ولی تا اقدسیه ۲ساعت راه میخوام برم پیش مریم باوریان تو نیکان 

اها خب.....برا من ک فقط ماه اخر رفتم شما باید ببنی شاید دکترت قبول نکنه و نیاد رو سرت

بیشتر حدودا ۳۰تومن سزارینشه ،زیر میزی و پمپ دردو اتاق و دیگ همچی جدا حساب میکنن

من دستمزد دکتروف گفتم ۱۵

ولی آره تو بیمارستان شخصی و پمپ درد و جوراب واریس و آمپول های ضد آمبولی آره ۳۰ تومن میشه 

من خودم تحت نظر دکتر بودم از روز اول تا روز آخر دست دکترم شکست دست راستش یهو منم فشارم رفت بالا رفتم بیمارستان شیفت یه دکتر دیگ بود سزارین شدم، ۴ میلیون سال ۹۵، ک با بیمه ۴۰۰ تومن دادیم فقط

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
گفتم دوره منم مرداد زیمانمه شاید بشه ماه اخر برم 🤦‍♀️

اهایه دکتر  معصومه قوچی ماما زنان تو همون کرج حالا کدوم قسمتشو نمیدونم اونم میگن خوبه تا زایمانت پیشش میرفتی فک کنم برا زایمانم میاد رو سرت چیزی نشنیدی در موردش

من دستمزد دکتروف گفتم ۱۵ ولی آره تو بیمارستان شخصی و پمپ درد و جوراب واریس و آمپول های ضد آمبولی آر ...

اگه زیر میزیو میگی نهایت ۴،۵تومن میگیرن که سزارین بنویسن ولی درکل الان باید ۵۰بزاری کنار منم از شانس بدم بیمم قطع شده مثل اینکه قطع شه دوباره وصل شه برای زایمان قبول نمیکنن

اهایه دکتر  معصومه قوچی ماما زنان تو همون کرج حالا کدوم قسمتشو نمیدونم اونم میگن خوبه تا زایمان ...

دکتر خودمم خوبه الان میرم پیشش ولی مریم زایمان میکنه منم تحقیق کردم حالا دوست دارم برم نیکان باید یه دکتر انتخاب کنم که اونجا زایمان کنه حالا اینم باز خیلی تعریفشو شنیدم  

اگه زیر میزیو میگی نهایت ۴،۵تومن میگیرن که سزارین بنویسن ولی درکل الان باید ۵۰بزاری کنار منم از شانس ...

زیر میزی نه... پولی که دکتر میگیره میاد بالا سرت فقط دکتر

بیمه تامین اجتماعی باید بری بیمارستان تامین اجتماعی کلا مجانی درمیاد