2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انجام دادم

۱- بر سر هرموضوع کوچک و بی اهمیتی غم وغصه می خوردی دنیا ارزش این همهنارحتی برا یکم و زیاد ار ندارد دست از لجبازی و بداخلاقی و تند مزاجی بردارید و چشم به زیبایی های دنیا و اطراف خودد داشته باشید تا راحت زندگی کنید
۲-از منطق و عق که خوشبختانه جنابعالی دارا هستید همیشه بهره بگیرید گاهی با کوهی از ناراحتی ها لبخند می زندی و زمانی از کاهی کوهی می سازید لطفا به هرکس اعتماد نکنید و راز دل خودرا فاش نسازید زیرا همه مردم راز دار نیستند
۳- خواجه شیراز در بیتها ی ۳-۷- فرماید ( آن کاردان و عاقل جامی به من داد کهاز فروغ و درخشندگی آن زهره در آسمان به رقص آمد و ساز زنان گفت خوش نوش )( پیرامون آستان عشق جای بحث نمی باشد زیار در آن حرم مقدس باید باتمام اعضا و جوارح نگاه کرد و شنید )( در پیشگاه عارفان و حکیمان خود نمای و فضل فروشی خلاف رسم وادب می باشد ای عاقل یا عالمانه حرف بزن یا لب از سخن بازنکن ) چقدر زیبا حافظ شما راراهنمایی کردهاست
۴- به زودی ملاقاتی روی خواهدداد که از این ملاقات سودها خواهید برد مسافرتی در پیش دارید که سود آور است د رمعامله ای زیان شده ولی به زودی جبران می شود کسی به شما نارو زده به زودی جبران خواهد شد کار مسافر فعلاً طول می کشد
۵- این نیت را به وقت دیگری وکول کنید چون مقدمات آن را فراهم نساخته اید
۶- اگر می خواهید دشمنی و خصومت به صلح و آشتی باز آید در ۴ شب متوالی با حضور قلب از سوره مبارکه بقره آیه ۱۸۲ تا ۶ آیه بعدرا بامعنی بخوانید

إِنَّ