2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج فامیلی ۵۰ ،۵۰ هست بستگی به خانواده ها داره !

من مورد دیدم که ازدواج دختر عمو پسر عمو بود و نه تنها دو خانواده به هم نزدیک نشدن ،بلکه به خون همدیگه تشنه هستن!

مورد هم داشتیم که بازم دخترعموپسرعمو بودن ولی وقتی ازیکیشو ن پرسیدم برگشت گفت:من با افتخار اعلام میکنم که ازدواج فامیلی کردم🙂✌🏻

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
ازدواج فامیلی ۵۰ ،۵۰ هست بستگی به خانواده ها داره ! من مورد دیدم که ازدواج دختر عمو پسر عمو بود و ن ...

من پسرخالم خواستگارمه و تو دوراهی موندم نمیدونم چیکار کنم 

آزمایش ژنتیک واسه ازدواج فامیلی واجبه حتما باید باشه

ببخشید من راجب گلس آینومر دندانپزشکی ازتون سوال دارم ،میشه درخواست بدم باهاتون صحبت کنم؟

من پسرخالم خواستگارمه و تو دوراهی موندم نمیدونم چیکار کنم 

قشنگ همه ی جوانب رو در نظر بگیر .شاید بهترین فرد باشه برات ،شایدم وقتی نوب فکر کنی ببینی بهتره فامیلی ازدواج نکنی !میگم که بستگی داره به شرایط و خانواده ها و خود اون دونفری که میخوان ازدواج کنن

خانواده هامون خیلی خوبن خداروشکر

خودتون دو تا باهم تفاهم دارین؟تاحالا نشستین حرف بزنین ببینید طرز فکراتون شبیه یا نه؟